עזרה בתחום הפיננסים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    האם יש כאן כאלה שמבינות קצת בתחום ההשקעות? אנחנו שוקלים ללכת על חברת השקעות שתנהל את התיק שלנו ורציתי לשמוע ולהתייעץ קצת עם מי שמבינה בנושא..

שבת שלום!!

אתי
3 תגובות
עמוד 1
  • אתניקה הלוואי והייתי מבינה! כך נושאי השיחה ביני לבין בעלי היו עוברים שדרוג רציני ;) כל הזמן הוא מתלונן שאני לא בקיאה בכל מונחי שוק ההון.
    מה שכן אני יודעת זה שתיקי ההשקעות שלנו מנוהלים ע"י חברת השקעות (אם אני לא טועה היא נקראת "אתגר" ואני בטוחה שזה דרך הבנק שלנו, מזרחי), אני לא מעורבת הרבה אבל לדעתי יש רווחים יפים...
    עד עכשיו איך ניהלתם את תיקי ההשקעות? באופן עצמאי או שאתם רוצים להחליף חברה? אם זה יעזור תרשמי לי פה את הפרטים ואני אשאל את בעלי ואחזור אליך...
  • היי נוי!
    עד היום אנחנו ניהלנו את התיק באופן עצמאי, מאחר ולאחרונה ילדתי ובעלי קיבל קידום בעבודה אנחנו קצרים בזמן ולא מצליחים להתעסק עם התיק יותר מדיי לכן חשבנו לפנות לניהול חיצוני

אתי
  • כל פעם שאני רואה את ההודעות האלה אני מבינה כמה עלובים במזרחי שצריכים לפרסם ככה...מזל שאני לא בבנק הזה!!!!!
    לא נמאס לכם לפרסם ככה?
    אין לכם איזה פוסט משעמם???
    יאללה עופו!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה