כבר אין לי כח יותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום חמישי אני כבר אהיה שבוע 32 שזה כבר חודש שמיני. פשוט אין לי כוח...יש לי לוח זמנים מטורף כל שבוע..חם לי..אני לא ישנה כמעט בלילות..יש בצקות ברגליים וידיים ושלא נדבר על זה שמתקשה לי הבטן המון ולפעמים גם כאבי מחזור שמקרין לרגליים ואני לא מסוגלת כבר לשתות כל כך הרבה..לא נכנס לי ובא להקיא כבר מהמים האלה.

בעוד חודש אני רוצה לקחת את החופשות בשתלום שצברתי ולאחר מכן חופשות מחלה במקרה ולא אלד עד סוף החופשה...אבל איך לשרוד את החודש הזה עד אז?
    נופלים אלינו המון משימות כל שבוע והמשמרות לא תואמות עם בעלי והכל מסתבך בגלל זה ותמיד יש לחץ של להספיק כל מה שנפל אלינו וזה כל שבוע ככה..אני פשוט לא נחה כמעט ובגלל זה לא מרגישה טוב הרבה פעמים
7 תגובות
עמוד 1
  • אל תשכחי ש..... את בהריון!!!!
    למה להעמיס על עצמך ככה?
    תנסי להירגע כמה שיותר..
    מה יש לך בבית שאת ככה לחוצה והאם את יכולה לבקש עזרה?

• מי כמוני מבינה אותך..
    תראי באיזה שבוע אני ובאמת קשה ואני עדיין עובדת..
    ויש לי סופר שובבה בבית
  • למשל ביום שישי יש יום הולדת לבן שלי ובערב באה המשפחה ולמרות שאמא שלי וחמתי מביאים ,יש עוד דברים שאנחנו צריכים לקנות ולהכין...וגם להספיק לקנות לילד מתנה וגם ללכת לחנות אחרת לקנות מתנות לילדים ליום הולדת שאנחנו עושים לו ביום ראשון בגן וחטיפים וכל זה. וגם השבוע צריכים להביא לנו איזה רהיט שקנינו. בקיצור צריך ללכת לכמה חניות שונות כדי לקנות את הדברים ולמצוא זמן ובעלי לא מתמצא בהכל ואני כל הזמן מרגישה לא טוב אחרי העבודה ולא מסוגלת ללכת איתו.

שבוע הבא זה סבב בדיקות שלי, והאחראית שלי עיצבנה אותי שלשום..אמרה שכמה אני הולכת לבדיקות וכל פעם אני עובדת חצי יום בגלל זה..מה אני אשמה? לא כל הבדיקות אפשר לתאם עם המשמרות הלא נוחות שיש לי. היא בעצמה ילדה לפני 5 חודשים..אז איך היא לא מבינה אותי? מעצבן
  • באמת הרבה דברים בתקופה קצרה.
    אבל את חייבת לשמור על עצמךךךךך!
    להאט את הקצב... ללכת לישון מוקדם גם עוזר....

• זה כי היא אחראית .
    ופתאום שוכחים הכל כשמדובר באחרים
    בכלל יש לך 40 שעות בדיקה לנצל אז שתירגע!

• אבל אני עושה משמרות אז נראה לי שזה לא תופס החוק הזה של ה 40 שעות לבדיקות שמגיע לי.
  • אם את עובדת פחות מ-6 שעות ביום מגיע לך 20 שעות של בדיקות
    אם את עובדת יותר מ-6 שעות מגיע לך 40
    ובאמת שתירגע!

אני במקומך? דופקת הברזה עצבנית מהעבודה
    הולכת לרופאת הנשים שלי עושה לה סצנה שתוציא לי מחלה של חודש

תשמעי, אני עבדתי בגן ילדים
    בחודש שמיני עוד הייתי רצה אחריהם עם בטן, יושבת בשמש וכל היום על הרגליים
    את יודעת מה קרה לי בסוף? בדיוק בחודש שמיני, שבוע 32 כמוך,
    קיבלתי צירים מוקדמים!
    הובהלתי לביה"ח וקיבלתי על הראש מהאחיות שאני ממש עלולה ללדת!
    דחפו לי עירוי 2 שקיות ואשפוז של יומיים
    למה? כי לא אמרתי סטופ

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה