היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני רוצה להגיש טפסים להחזר מס.. היום דיברתי עם הנציג והוא שלח לי במייל איזה טפסים אני צריכה להגיש.. אני לא עובדת ובעלול כן והמשכורת שלו מאוד נמוכה. האם מגיעה לנו בככל החזר מס? בכמה כסוף מדובר? אני אשמח לעזרה ממישהי שמבינה
5 תגובות
עמוד 1
אני מקבלת מהחזר מס שלילי ונראה לי זה רק לאמהות עובדות וילד עד גיל שנתיים ואין להם בית משלהם... עושים את זה בדואר..
תודה אירה יותר נכון בעלי מגיש להחזר מס על שמו (פשוט הוא בעבודה בבוקר אז אני הולכת במקומו לבנק וכו) פשוט אני לא מבינה בזה.. תוך כמה זמן בד"כ מקבלים החזר מס? ועל איזה סכום בכלל מדובר? איך מחשבים את זה?
יש שני דברים: 1.החזר מס. יחזירו לבעלך אם הוא שילם מס הכנסה. אם המשכורת שלו נמוכה וגם ככה הוא לא שילם מס הכנסה אז אין מה להחזיר לו. הסכום המירבי שיוחזר עבור שנה שעברה הוא הסכום שהוא שילם למס הכנסה בשנה שעברה. 2. מענק הכנסה. הוא לבד הולך לדואר עם ת.ז ושיק שלכם את לא יכולה לעשות את זה במקומו. הם בודקים ומחשבים כמה מגיע לכם. אבל התנאי הוא שיש לכם ילד אחד לפחות. אחרת אין טעם. בהצלחה