מה היה קורה אם???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה מחשבה שעוברת לי היום בראש בלי סוף
    לנו היו חובות קצת יותר גבוהים מ15000 (אפשר להוסיף עוד 0 אם בא לכן ולשנות את הספרה 1 ל2).
    ומה היה קורה אם בנק יהב לא היה נענה לבקשתנו לאיחוד חובות ולקיחת הלוואה גדולה (בתנאים מחפירים ומבישים אבל עדיין הסכים).
    מה היה קורה אם ביטוח לאומי לא היה שאנן דווקא בחוב שלנו
    מה היה קורה אם אצלנו הבירוקרטיה היבשה, אטימות הלב של הפקידים, חוסר ההגיון שבחוקים, חוסר ההקשבה של השופטים, ועיוורון מוחלט של המערכת - אם כל זה היה מחליט לפגוע דווקא בנו?

האם להב היתה? האם נועם היתה? האם בכלל היינו נשואים? האם היה זה בעלי שמאבד כל רצון להמשכיות בחיים כל כך מנוכרים וקשים?

היום הזה קשה לי כי הוא מזכיר לי את כל מה שעברנו ובדברים מסויימים עדיין עוברים. את כל הבירוקרטיה הכל כך קשה במדינה הזאת ואטימות הלב של פקידים ואנשי ציבור כאלו ואחרים.

מוותרים למיליארדרים על חובות של מיליונים ויותר - ולאדם חולה קשה יום לא יכולים לעזור עם חוב של 15000 שח . לא בשיכון לא בפרנסה - פשוט נתנו לו את המצית כדי שיסיים את הסבל (ומסכן אפילו בזה לא הלך לו).

חיים קשים פשוט נוראי

14 תגובות
עמוד 1
  • מחשבות רבות בלב איש

אני מאמינה בגישה כזאת שאם האדם חושב שטוב לו אז טוב לו והדברים האחרים באים כבר לבד.
    אני חושבת שאם האדם יחשוב כמה רע לו וכמה רע יהיה לו אז יהיה לו רע ( גרוע)

אני זוכרת את השירשורים שלך לפני ההלוואה ומה שקיבלתם מהבנק , את הלחץ שהיית פה אבל הגישה שלך היתה חיוביות וחשבת קדימה והיית אופטימית וזה הביא אותך לאיפה שאת היום

• אין לי מילים...
  • ממש כאב לב
  • אני לעומתכן חושבת שהבן אדם שהצית את עצמו הוא פשוט אדיוט.
    מה לכל הרוחות הוא חשב לעצמו?
    נכון החיים קשים ומאוד, אין ספק. אבל שום דבר ואני אגיד את זה שוב, שום דבר ואף אחד בעולם לא שווה בשביל לקחת מעצמך את החיים, או במקרה הזה לנסות לקחת ( לפחות כרגע).
    יותר מידי אנשים לוקחים את החיים כמובן מאליו כשזאת המתנה הכי גדולה שקיבלנו ולא משנה שום דבר מעבר לזה.
    לא משנה כמה כסף יש לבן אדם, אם אין לו בריאות, אין לו כלום.
    ולא אני לא חושבת שהמדינה או המצב הכלכלי דחף אותו לזה. הוא פשוט חולה נפש.
    זאת דעתי והיא לא תשתנה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ליאת אז אולי תכנסי קצת יותר לפרטים ותשמעי מה הבן אדם הזה עבר.
    וגם בריאות אין לו - אז כמו שאמרת אם אין בריאות אין כלום.
    אז מה יש לו להישאר בעולם הזה? אין לו ילדים, אין לו אפילו בית לגור בו, הוא מוגדר כ100% נכה עקב ארוע מוחי, יש לו חובות נגררים, עיקולים מכל עבר, כולם רודפים אותו, אף אחד לא מקשיב לו ולא מראה טיפה נכונות לעזור לו.
    אז אולי אם אנשים היו טיפה מחממים את הלב שלהם, רק אז אולי היה לו איזשהי סיבה קטנה לחיות.

אז קל לדבר וקל לשפוט, אבל כשיש לך כמעט הכל קשה לך לראות את זה שאין לו כלום

• סיון יש לו ילדה שגרה בירושלים שהמשפחה לא מכירה , היה רשום בתקשורת
    המשפחה רצתה לעזור לו מלא פעמים והוא לא היה מוכן לקבל עזרה ותמיכה מהם

• איך אני אוהבת איך שאת רושמת
    בזמן האחרון שמעתי על המון אנשים שמתאבדים עקב בעיות כלכליות קשות
    ועוד משאירה משפחה וילדים
    כ"כ עצוב

• אני הבנתי שלילדה אין שום קשר איתו
    ושנכון שהמשפחה רצתה לעזור אבל לא בלתת כסף ולעזור לסגור את החובות, אלא בוא תישן אצלנו וכו' - ואפשר להבין בן אדם בן 50 פלוס שלא רוצה להיתלות בבני משפחה.

עזבי איפי כל זה לא קשור לעובדה שהיתה פה אטימות מוחלטת מכל הגופים הנוגעים בעניין

• היתה אטימות - זה נכון - ואטימות חריפה!!!!!!

• כל מי שהולך להתאבד או יש לו מחשבות אובדניות ישר הרי שולחים אותו לאישפוז.
    ישר מקטלגים אותו חולה נפש.
    אבל זה לא חוכמה!!!!
    הוא לא נולד ככה. החברה גרמה לו לעשות מעשה כזה, או בסדר, בואו נכתוב, החברה גרמה לו להיות חולה נפש.
    בתכלס הוא היה כ"כ שפוי שהוא לא רצה להיות זומבי ולסבול את זה עם הנרקומנים והזונות על אותו קרטון, הוא שפוי מידי לזה. אז הוא רצה ללכת.

זה לא חוכמה לכוון אקדח לרקה של בן אדם ולאיים עליו שיעשה קרחת, ואחכ
    לצחוק עליו שהוא קרח.

ואם הוא נולד ככה, והמדינה לא משקמת פגועי נפש, אז זה גם חבל.
    וזה שהוא פגוע נפש לא אומר שלא צריך לטפל בו.
  • מיצי לא הייתי מוסיפה מילה וחצי מילה על דברייך, כל מילה בסלע

• ועדיין עם כל מה שכתבתן התאבדות זה המעשה הכי פחדני והכי אנוכי שקיים.
    אני לא מקבלת אותו ולא אקבל אותו לעולם.
    בחיים צריך לשמוח על מה שיש ולא לבכות על מה שאין למרות כל הקושי.
    ולא אני לא שופטת אותו אני אומרת את דעתי.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה