כיסא בטיחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה מומלץ!!? אין לי בעיה להשקיעה.. אה ושהריפוד יהיה נשלף..
    שבוע הבא אנחנן באילת ננצל ת״בלי מעמ״ לקנות כמה דברים
    וכיסא על הדרך..

4 תגובות
עמוד 1
  • אני קניתי בהמלצת הרבה בנות מהפורום את האלפא אומגה דגם dlx
    הוא עד 45 קילו, ז'א שלא תצטרכי להחליף עוד פעם כסא, וגם אפשר לשים אותו נגד כיוון הנסיעה.
    אנחנו מאוד מרוצים..
  • לנו יש את האלפא אומגה עילית ואת המקסי קוזי.
    האלפא אומגה, ניתן להושיב בשני הכיוונים, שזה מעולה, אם הילד שלך מוכן.
    החיסרון שלו הוא שלא ניתן לשנות את זוית המושב בזמן שהוא מחובר.
    המקסי קוזי הוא רק עם כיוון התנועה, אבל בדיעבד התברר לי (ממוכרת בשילב) שלאף אחד מהכסאות של מקסי קוזי אין חמישה כוכבי בטיחות, רק ארבעה.
    אז, הוא נוח מאוד בנסיעה (ניתן להשכיב במשיכת ידית תוך כדי נסיעה), אבל אם את משקיעה הרבה כסף (כי הוא עולה הרבה כסף), אולי תצליחי למצוא שעבר את המבחנים בהצלחה רבה יותר?

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • לי גם יש את האלפא אומגה עלית - מאוד מרוצים אין תלונות, עכשיו כבר אצל הילדה השניה ונראה כמו חדש

• גם לנו יש את האלפא אומגא ואנחנו מרוצים ממנו מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה