פאנטיות הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

16 תגובות
עמוד 1
  • אני פנאטית הנקה..
  • אין מצב...............................
  • אוי ויי....כמה שאני בעד הנקה והנקתי עד גיל שנתיים כמעט - אני בשוק

• אני בעד הנקה אבל לא בכל מחיר!
    אצלי לא הסתדר להניק אז שאבתי חלב במשך 3 חודשים, עד שנקרעו לי הפטמות וראיתי כוכבים, ואז הגעתי למסקנה שאני גדלתי על סימילאק ואני חושבת שגדלתי לא רע- אז למה להתענות???
    וחוץ מזה ילד מעל גיל שנה ו.. שמתרוצץ ובא ותולש לאמא שלו את החולצה כדי לינוק ממש מגעיל אותי. וכן זה מרחיק את הבעל! כששאבתי חלב בעלי היה סולד ממני כי הוא פחד שיקבל שפריצים לפנים

• בעלי כנראה יוצא דופן, מזל

• אולגה מאמי הנקת אותו גם??

• נו בוודאי!!!

• ב"ה

במילה אחת איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• זה כבר גובל בטימטום

להניק עד גיל שנתיים זה בסדר - אבל מעבר לזה זה כבר להיות דפוק בראש

• הנקתי מלא עד חודשים ואח"כ הרגלתי לבקבוק שאוב שלי ואח"כ למטרנה
    מה לעשות הצריך לחזור לעבוד...

אבל אם היתה לי אפשרות- אולי גם עד גיל שנה....

• וואי חחחחחחחחח סורי מכל מי שבעד אם יש כאלו אבל..אייייככככככככככככככככססססססססססססססססססססססססססססס
    חולנייייייייייייי משהו

• לא משנה בכלל מה כתוב בכתבה...
    אני מאוד בעד הנקה אבל לא מעבר לגיל שנה גג שנה וחצי...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• זה באמת מוגזם
    אני לא פנאטית של הנקה בכלל את קורן הנקתי עד גיל חודשיים
    ליראל פשוט לא משחחרת בהתחלה הקיאה מטרנה סימילאק וכל השאר כבר חשבתי שיש לה גישות לחלב עשיתי לה בדיקות שאפשר רק עכשיו בגיל שנה
    מסתבר שעבדה עלי חחחחח
    רק עכשיו שהיא בת שנה היא מתחילה לשחרר את הציצי אני מנסה לגמול אותה סופית ולא הולך לי

• מאיה כי לראות ילד בן 3 מחובר לציצי של אמא שלו זה פשוט לא נעים - הוא חמור גדול, הוא מבין הוא מדבר, ולרוב הם כבר נהיים חרמנים בגילאים האלה

• כדאי מאוד לדעת על הנקה שיצאה מטא אנליזה (מחקר שסוקר ממצאים של המון מחקרים באותו נושא ומפעיל עליהם תכנות סטטיסטיקה על מנת לדעת אם הממצאים מובהקים וכדומה)
    שהFDA ומשרד הבריאות אמצו שמראה עד כמה (באחוזים) הנקה מלאה (לפחות עד גיל חצי שנה) מפחיתה תופעות כגון מוות עריסה (36%) השמנת ילדים (24%) אסתמה סכרת צליאק וכו.
    מאוד מעניין לקרוא. מדוע ועד מתי להניק?מדוע ועד מתי להניק?
  • אני למשל לא מבינה למה לחרמנים צריך להחליף חיתול. זה להתעסק להם באיזור מיני שלהם. במקום במיני של האמא נגיד בציצי.
    האם פתיחת רגליים של ילדה בת שלוש ע"י הסבתא כשהילדה אומרת לא, זה נורמאלי
    (בשביל לשים חיתול בלילה כמובן). .
    (הדוגמא האחרונה זה סתם אל תתיחסו חחח)

לפי דעתי כל עוד לא נכפים דברים על האחר הכל בסדר.
    אם מוצץ בגיל 4 זה בסדר משני הצדדים אז זה בסדר! וזה לא איכסה ולא מגעיל.
    אם חיתול עד גיל 5 זה בסדר משני הצדדים אז זה לא איכסה ולא מגעיל
    הנקה בגיל 5 אני לא מבינה, אבל אם זה בסדר משני הצדדים אז שיהיה להם בכיף!
    וזה לא יהיה איכסה ולא מגעיל. ושיפתרו את הבעיות שלהם בעצמם אם יש להם, ואם אין להם אז שימשיכו בדרך חיים. ו זהו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה