שאלה על סגירת חשבון בבנק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במידה ויש הלוואה קטנה ומינוס בחשבון אפשר בכל זאת לסגור ולעבור בנק?

או שזה לא אפשרי?
    [/url
17 תגובות
עמוד 1
  • בעלי עובד בפועלים אמר שאת יכולה להעביר את ההלוואה לבנק השני

• ומה עושים עם המינוס?
    [/url
  • חחחח הוא אמר לי ולא הבנתי הוא עוד 20 דק מגיע לעבודה אני ישאל שוב

• תודה רבה רבה רבה רבה רבה!
    [/url
  • את צריכה בעצם לקחת הלוואה חדשה בבנק החדש
    ולסגור את החובות בבנק הישן...

• נכוןןןן נראה לי שזה מה שהוא אמר?

• לא רוצה! !
    [/url
  • החייב צריך לסגור את החובות. אם יש לך את הכסף בחסכונות זה גם טוב
    בל צריך לשלם את החוב

• יש חסכונות אבל לא רוצה לגעת בהם.

רק כדי להבין נכון יותר... קודם ללכת לבנק שלי לבקש הלוואה ואז ללכת לבנק שלו לשלם ולסגור הכל?
    [/url
  • כן.
    איך את יכולה לסגור חשבון בלי לשלם את מה שאת חייבת?
    גם אם זה 30 שקל הבנק לא יעשה לך שום טובה

• תודה רבה רבה!
    [/url
  • את יכולה גם ללכת לבנק שלך שלשם אתם רוצים לעבור לקחת הלוואה חדשה בגודל ההלוואה בבנק של בעלך+המינוס ואז לכסות שם ולעבור

• אם את רוצה לסגור את החובות של בעלך
    ויש לך שתי אפשרויות או לקחת הלוואה (אם ריבית כמובן, שבסופה תחזירי יותר ממה שלקחת, ככה שכלכלית זה לא משתלם.)
    ואת תצטרכי לקחת בחשבון את ההחזר החודשי של ההלואה כחלק מההוצאה החודשית.
    אתם תוכלו להחזיר כל חודש איזה סכום שיגידו לכם למספר שנים שיגידו לכם? (בלי שהחשבון שלך יהפוך למינוס? (כן שלך, כי ברגע שאת לוקחת הלוואה בעלך לא יוכל להכנס לך לחשבון כי לא מעבירים חובות מאדם לאדם בבנק, פועלים בכל אופן.)
    או להוציא מהחסכונות (ופה את מוציאה רק מה שאת צריכה ולא תשלמי אקסטרה כמו בהלואה)
    אז לפי דעתי מהחסכונות לקחת. זה הרבה יותר חסכוני בטווח הרחוק,
    ודווקא זה שאת לוקחת מהחסכונות, זה הרבה יותר מוחשי, את מבינה מה את עושה וכמה את משלמת על המינוס של בעלך. מה שמכניס לפרופורציות בעתיד.
    הרי לקחת הלואה, זה מרגיש כאילו כסף לא שלך,של הבנק מה, זה מרגיש כאילו כסף שהוא לא קיים, ככה גם שוכחים שקיים החזר, אז תזהרי לא להכנס מההחזר הזה למינוס בעצמך.
    הלוואות נוטות להכניס אנשים ללופ מאוד מסוכן.
  • ??? ???? ???? ?????.

???? ???? ???? ????? ?? ???????? ??? ????? ?? ?? ?? ????? ?????? ???? ?????? ????.
    [/url
  • אני מתה לדעת מה רשמת

• חחחחח גם אני!! שכחתי
    [/url
  • לא הבנתי מה חשבת - שהבנק יגיד אה אתם רוצים לעבור אז נמחק את החוב.
    ברור שצריך להחזיר את הכסף מה זאת אומרת
    אני סגרתי חשבון עם 80000 ש"ח הלוואות - אז מה היו מוותרים לי?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה