שאלת מחזור-דחוף,בנות מישהי שיודעת בבקשה להגיב!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

טוב,אז עברו קצת יותר מחודשיים מאז שהפשוש יצא לאוייר העולם.
    יום שלישי לפני שבועיים הצלחתי לטבול בפעם הראשונה אחרי הלידה, לפי חישובים רגילים בד"כ אני אמורה לקבל מחזור קצת פחות משבועיים אחרי שטבלתי ( ז"א בסביבות סופ"ש שהיה הייתי אמורה לקבל ) אין סימנים בכלל בדרך!!
    אני מניקה מלא כך שהבנתי שנשים לא תמיד מקבלות בהנקה.
    יש לציין כי אני לא משתמשת בגלולות ( איזה משוגעת אני אה?!) פשוט לא קיבלנו היתר מרב להשתמש ואני באמונה שאצטרך לקבל עוד הריון אז אקבל חוץ מזה שאני לא נקלטת מהר בד"כ.
    בכל מקרה איך אדע אם אני מקבלת אם יש הריון או סתם לא יגיע מחזור כל עוד אני מניקה?
    לא מבינה בזה בכלל עם הגדול לא הנקתי וקיבלתי מחזור כרגיל!!

18 תגובות
עמוד 1
  • לא ממש מבינה בזה
    אני גם בלי גלולות מניקה מלא ולא קיבלתי מחזור בכלל.והוא בן 7 חודשים מחר

• אין לי מושג אני שאבתי מלא חודש אחד, ועוד חודשיים שאבתי חלב ושילבתי תמל. ואני קיבלתי מחזור בזמן.
    גם אני לא לקחתי גלולות פשוט שמרנו טבעי.
    אני רק רוצה להגיד לך שגיסתי נכנסת להריון רק עם טיפולים ואחרי אחת הלידות היהקנדיטה טבעי טבעי אחרי חודשיים! רק שתדעי שהגוף שלך מפוצץ בהורמונים והכל יכול להיות. ככה שאם בכל זאת את לא רוצה עוד הריון כדאי כדאי שתשמרו.

• לרוב כשמניקים הנקה מלאה לא מקבלים מחזור.
    זה כמובן מאד אינדיבידואלי ומשתנה בין אחת לשניה.
    אבל אם לא קיבלת זה תקין. רוב הסיכויים שזה בגלל ההנקה.
    אני אישית מקבלת מחזור 5 חודשים אחרי הלידות
  • בהנקה, למחזור חיים משלו, הוא יכול לבוא אחכ לא לבוא אחכ לבוא קבוע אחכ פתאום שוב לא לבוא....
    איך תדעי מתי זה זה או הריון? תעשי בדיקת הריון? חחחח
  • כמו שכתבו לך, יש נשים שמקבלות מחזור תוך כדי הנקה גם עם גלולות, יש נשנים שלא מקבלות בכלל, ויש נשים שמשתבש להם בכלל והמחזור יכול להגיע מתי שבא לו.
    יש מצב שלא תקבלי בגלל ההנקה ואם ציינת שאת לוקחת גלולות אז יש מצב שאת בהריון (כי הנקה לא מונעת הריון וגם אם אמרת שלקח לך זמן להקלט יש מצב שהפעם נקלטת מהר)

את יכולה לעשות בדיקת הריון שבועיים אחרי קיום יחסי המין הראשונים אחרי הטבילה, אם טבלת ביום שלישי לפני כשבועיים אז תעשי מחר או מחרתיים.
    יש הרבה נשים שמידי פעם עושות בדיקות הריון כי הם מניקות ולא בטוחות שזה מגם עליהם.

בהצלחה ומקווה שתקבלי מה שאת רוצה!!!

רותי
  • אני שהנקתי כן קיבלתי מחזור
    שככה אני לא יודעת מה להגיד לך

• ב"ה

בקיצור אם אסכם אין משו חד משמעי!
    ובקשר להריון כדאי שבכל זאת אראה אם השבוע לא אקבל לעשות בדיקה אתן אומרות?!
    אימאל'ה....

• כן תעשי כדי שלא תתעוררי בחודש רביעי בטעות בלי לדעת חחחח
    אם יצא שלילי אז זה סתם השתבש לך המחזור...
  • ב"ה

מיצי מיאו

• בדיקת הריון (?!?!)

• אני גם הנקתי בעבר ולא קיבלתי מחזור............ותוך כדי הנקה ראשונה נכנסתי להריון..(לא הנקתי מלא))) וידעתי די בזמן..כי לא הרגשתי טוב...אז לדעתי את לא ,תעוררי בחודש רביעי ותדעי שהבטן גדלה כי את בהריון....את תדעי לפני..ודי הגיוני שאת לא מקבלת מחזור כי את מניקה יכול להיות אפילו שנה.
  • אין בזה כללים בכלל.
    אני הנקתי את כל אחד הנקה מלאה ואצל חיים ושושי לא קבלתי מחזור עד שהם היו בערך בני שש- שבע חודשים כשהם התחילו קצת להוריד מההנקה כי התחלתי לתת להם מוצקים טרח, קבלתי מחזור ותוך כמה חודשים נכנסתי להריון.
    אצל יהודה קבלתי מחזור פעם בחודש וחצי- חודשיים וכל הזמן עשיתי בדיקות הריון....

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • ילדים הם הרכה ולכן מחזיקה אצבעות שמדובר בהיריון!!!
    היה לי איחור החודש של ארבעה ימים בלי להניק והייתי בטוחה שמדובר בהיריון- לצערי זה לא היה היריון. הלידות עשויות לשבש קצת סדרים בכל הנוגע לווסת, לפחות בחודשים הראשונים אחרי הלידה ולכן זה מטעה, נקווה שאצלך האיחור יהיה של תשעה חודשים ובעקבותיו יגיח לעולם פרי יצירתך- אמןןןןן!!!

• לילך שאפו על הכוחות

• נופקי-
    עם כל הדרישות והמחויביות לילדים הם אלה שנותנים לנו את הטעם הטוב לחיים ומשם נשאבים הכוחות.

• מה זאת אומרת " לפי חישובים רגילים בד"כ את אמורה לקבל מחזור תוך שבועיים מהטבילה" ? אין כללים כאלה אחרי לידה, אל תכניסי לעצמך לראש שאת בהריון כרגע.. קודם כל, ברור שזה יכול לקרות אבל זה שעדיין לא קיבלת מחזור זה לא חייב להיות בגלל הריון.

בד"כ אם אישה מניקה מלא + שעדיין לא קיבלת מחזור מאז הלידה אז יש אחוז המנעות גבוה.
    אבללללל שמענו הרבה סיפורים על נשים שנכנסו להריון כמה חודשים אחרי הלידה.

אין לי מושג איך נפשית אפשר לעמוד בעוד הריון מיד אחרי הלידה...
    גם אני בחורה דתיה, ורב הרבנים מתירים מיד אחרי הלידה במניעת הריון לפחות לחצי שנה, אני במקומכם הייתי מדברת שוב עם הרב שיתיר לפחות לחצי שנה, אם הוא לא מתיר תשאלו רב אחר..
    את עם 2 קטנטנים זה לא קל, הם אמורים לדעת את זה.

בהצלחה.
    [/url
  • ב"ה

אודליה_84 את מה זה צודקת! שחבל"ז!! גם אני בדעה הזאת.
    אבל בעלי אומר לי שהוא מקבל רק את הפסיקה של הרב שלו, ( הוא רב מחמיר ) ,
    הוא אומר שלא שואלים כמה רבנים בגלל שזה אומר שזאת הנוחות שלנו , מה שרוצים לקבל ממנו ומה שרוצים לקבל מרב אחר, העיקר שיתיר מה שאנחנו רוצים מקווה שהבנת למה התכוונתי כי יצא קצת מסורבל

• ב"ה

התחילו לי כתמים חומים יכול להיות מחזור?
    בקיצור קצת נרגעתי למרות שבא לי לא לקבל ( אבל גם לא בא לי עדיין הריון )

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה