בנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת +בושם טוב - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה קורה????????????????? חזרתי לעבודה ולכן עכשיו יש לי גישה לנט איך המרגש? מה חדש? מי ילדה ומי הרתה? יו התגעגעתי כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
יש לכן רעיון לבושם טוב? אני פשוט חייבת בדחיפות עדיף משהו לא יקר :)
אוהבת מלאן מלאןןןןןןןןןןןן
9 תגובות
עמוד 1
אני לא מוותרת על האליאן לעולםםםם!! הוא מהפנט!! אבל הוא כן יקר קצת.. אז אם משהו בפחות יש לך את בריטני ספירס שיש לו ריח מתוק כזה ואת המאסק שזה שמן גוף עם ריח מדהים והוא במחיר ממש זול יחסית
ברוכה השבה אני חושבת שרוב הפורום בהריון (שיהיה בהצלחה לכולן). לי יש נאף-נאף וגם תפוח ירוק (דונה קארן)
לא מוותרת על האליאן וקוקו שאנל
בושם לא יקר??? יש את לקוסט- הוורוד שהוא מעולה ולא יקר אליאן ( טוב ויקר) דולצ׳ה וגבאנה- דה וואן ( מעולה ויקר) פלורה ביי גוצ׳י גם טוב ולא זוכרת מחיר כמובן את השמני גוף של מאסק מהבודי שופ דונה קראן הוורוד והאדום ( אם אני לא טועה) גם הירוק טוב בולגרי גם טוב וואי יש לי מלא בשמים ואני כבר לא זוכרת שמות.. פשוט תלכי לסופר פארם ותריחי יש בשמים יותר מתוקים, יותר חמוצים- השאלה מה את אוהבת
איפה נעלמת? מלא זמן לא ראינו אותך :)
אני ממליצה סתם לבוא לאחד הפארמים ולהריח.. יש מלא מבצעים!
בסוף קניתי ורסאצ'ה :)
תודה על כל ההצעות!!!
כולנו הילדים של אבא בשמים
תתחדשי ותהני ממנו
white musk של ללין מדהים - עדיף בגרסת השמן שלו מחזיק איתך מהבוקר עד הלילה. עולה משהו כמו 70 ש"ח והבקבוק מחזיק המון זמן. מומלץ בחום
לגבי הבושם אנימאוד אוהבת את:
JADORE, האדום DKNY אמור אמור [URL=http://www.glittertextlive.com]