S.T שמלות ערב וכו'..עדכון תמונה קרציותתת - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
------------------------------------------------------------------------------ היום יש לי ארוע <בת מצווה> בערב וסתם אני בהתלבטויות על כמה שמלות כנראה שזאת אני אשים עם החגורה? או בלי? ולמה אני מעלה? כדי לעשות לך קצת רענון שאחותך מתחתנת, אז מהיום או מחר תתחילי במירוץ אחר השימלה המיוחלת !, כרגע אין לך ילדים ודברים על הראש יש לך חודש למצוא ולהיות מושלמת !! להתעורר !!!!
23 תגובות
עמוד 1
נטלייייייי איפה הבטן?!?!
ברור שאני יודעת שזאת אחותי ושאני צריכה שמלה מרשימה יותר!!
ובלי קשר!!! את מהממממממת!!! איפה הבטן שלך!?!?! [/url
עם
עם
שלי ראית דואגים לך פה
הבטן מתחת לשכבת המלמלות
שאת הולכת למדוד שמלות תעלי תמונות להתלבטות בלי אישור את לא קונה שום שימלה
חחחחחחחחחחח לורה כל הנטלי מהממותתתתתתתתתתתתתתתת
חחחחחחחחח מצחיקולית!!
וקוראים לי בישראל.... שלי. [/url
חחחחחחחחחחחחחחח שלי נדאג לך שתיהיי יפה בחתונה תתחילי עם שימלה תעלי כמה אופציות משם נתאים נעל ממליצה על סטיב מאדן בחום תכשיט יפה עגיל או צמיד <שרשרת לא תמיד הולכת עם כל שימלה זה תלוי בשימלה> ומשם נשלח אותך לסדר פריזורה וציפורניים
ואו!!! מהממת!!!
חחחח מדדתיכבר כמה שמלות ארוכות ולא אהבתי.
השבוע אני אחפש שמלות קצרות וקצת נפוחות [/url
נטלי שמלה מהממת
מסכימה כל מילה עם נטלי!! וזה שאת מהמםת כבר סיכמנו לא??? ובאמת איפה נעלמה הבטן?!
נטלי אני פשוט בהלם ממך כל פעם מחדש - עד כמה בן אדם יכולה להיות פשוט מהמם בהריון מתקדם - אחחחח אני רחוקה ממך שנות אור
ולך שלי תמשיכי לחפש שיהיה בהצלחה
הבטן לא נעלמה חחחחח היא מתחת למלמלות חחחחחח תודה על המחמאות שלי לא לשכוח לעלות כמה אופציות
רק אני חושבת שבלי החגורה יותר יפה? ובאמת איפה הבטן
שלמוווווווווווווווווות!!!!!!!
קרציות
חמסהההההההההההההההההההההההההה על השלמות
גם אני חושבת שיותר יפה בלי החגורה.. נראה לי קצת מאוחר מידי
ימהממת את לא חוקיתתתתתתתתתתתתתתת עם חגורה או בלי את פשוט מושלמת!
גברת - גם בתמונה החדשה לא רואים בטן מי יודע מה אז יאללה - לכי חפשי