אותי זה מצחיק :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרות שסיפרתי שכל הזמן רז היתה מתעקשת לקחת בובות שהיא אוהבת וכל מיני צעצועים שלה לגן והם לא חזרו????? אז לא הערתי להם על זה פשוט הסברתי להם בגן שהדברים שהיא מביאה היא מאוד אוהבת ואחר כך היא מחפשת אותם בבית והם לא בבית כי היא ״שוכחת״ אותם בגן

17 תגובות
עמוד 1

• אם הבובות חשובות לה אני הייתי מבקשת אותן חזרה.
    קרה פעם שנעמה שכחה בובה בגן והמטפלות לא שמו לב. למחרת ביקשתי שיחפשו את הבובה וישימו בתיק שלה.

את לא אמורה לספק בובות לגן
  • מצחיק????
    זה פשוט עצוב ומכעיס

• אני במקומך הייתי מעירה להן על זה ואפילו מחפשת. במידה וזה לא בגן שואלת איפה כל הבובות.

שכן היא הביאה אותן לגן ולכן מן הסתם הן אמורות להיות גם בגן.

אלא אם כן אחת הבנות לקחה את הבובות אלייה הביתה
    [/url
  • חחחחחח מיצי לא יודעת להגדיר את מצבו של הבלון

• איכ חצופות.

אני שונאת אנשים חמדנים כל כך.

שתקנה לה ציוד לגן מה יש?!
    [/url
  • לא מקובל

• לא כי אם הן היו מחזירות את רז עם בלון במצב קונדום זה היה
    הדבר האחרון שהן היו עושות בעולם הזה.
    להחזיר את הילדה עם זבל הביתה מה זה...
  • לא מצחיק:-( מעצבן!
    בגלל זה אני לא מסכימה לאייל לקחת כלום לגן, לוקח בבוקר בתנאי שהוא משאיר באוטו.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מיצי הרגת אותי עם הבלון במצב קונדום חחחחחחחחחחחח את גדולה!!

• מזכיר לי את השירשור של טוילוסבסקי

• ממש מזכיר לי את הבת שלי..
    היא לקחה פעם לגן פלאפון שהיה לי לפני שקניתי את האייפון ומשום מה הוא לא חזר איתה לבית אבל סתם פלאפון שהיא לקחה מלפני קום המדינה חיכה לי במגירה שלה..
    וגם 2 צמידי זהב שלה "נעלמו" בגן זה הכי הרתיח אותי.. והם ממש בקושי יצאו לה מהיד כי הם כבר היו קטנים.. בלי עזרה של מבוגר הם לא היו יוצאים לה..
    [/center]
    ]
  • קודם כל מיצי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפלת אותי על הרצפה אני בוכה מצחוק

דבר שני שירה אני מבקשת שרשור קפולסקי

• מבחינתי גן לא נמדד בדברים באלה! למרות שזה מעצבן
    יותר חשוב לי היחס שהילדה שלי מקבלת והעשרה יותר מכל בובה שלא חוזרת הביתה

• האמת אני מסכימה איתך
    ולי קרו דברים גרועים יותר מזה שלא שפטתי על פיהם (תאמיני לי עדיף שלא נכנס לזה כי כולן יהיו בשוק)
    בסופו של דבר ברגע שמתייחסים לילד טוב, הוא הולך בשמחה, חוזר מלוכלך (כן כן מלוכלך כי ילד נקי זה ילד שלא עושה כלום כל היום), ומותש - זה מה שמראה שהגן טוב

• ב"ה

ת'אמת אני לא שולחת עם כלום לגן!!
    בתחילת שנה המנהלת של המעון אספה את כולם והסבירה מה מקובל בגן ומה לא,
    היא אמרה שלא מקובל שילדים יביאו איתם משחקים או חפצים מהבית.
    כי זה ממש קשה לעקוב אחרי כל צעצוע או חפץ ( של כל ילד וילד ) ...
    ואני מסכימה איתה לחלוטין! ברור שיש הורים שלא ממש מקפידים.
    אתן לך דוגמא שאותי החרידה מאוד:
    יום אחד ראיתי ילד מהגן של הגדול מחזיק ביד ארנק עם דולרים אמיתיים!!!! הייתי בשוק......

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה