-
לי בכלל אין בעיה כי אין לנו טלויזיה חח....
ואם את עוברת להוט דברי איתי כי אני עובדת שם שני וחצי במחלקת שימור :):):)
-
-
אוהו, כמה שבייבי יהיה לך שימושי....
-
הילד שלי מת על בייבי, עכשיו הוא בשלבים לעבור ערוץ... כבר לא נותנים לו דברים מעניינים.
יש תוכניות ויש תוכניות
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
-
יש ערוץ ביס שנקרא הופ ילדות ישראלית יש שם מלא שירי ילדים מכל הזמנים אצלנו הוא דולק כל רוב שעות היום
-
אנחנו כמעט ולא רואים טלוויזיה.
כשיוצא שכן רואים אז לרוב די.וי.די.
ילדות ישראלית
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
-
יש לי טלויזיה עם ערוץ 2 ו 10 וכמובן ערוץ 1 (חחחחח).
כבלים או יס אין לי.
אני שמה לילדים תכנים שאני רוצה וחוץ מזה הטלויזיה נדלקת רק בסופי שבוע או ב 8 לראות חדשות.
חוץ מזה אני צוות הווי ובידור / מתקן טיפוס / מתקן תלישת שיער / סוס שעליו עושים דיו דיו וכו.......
חיה בשלום עם זה. בינתיים לא חסר לי
-
בועה כמובן
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
-
פלפלת כאילו קראת את מחשבותיי מילה מילה
וגם אני אמרתי פעם שאני לא אתן טלוויזיה וכו'
אבל אין מה לעשות
זה בלתי נמנע באמת
-
בואי נתחיל בזה שאני שונאתתתתתתתתתתתתת בייבי
גיסתי נותנת לילדה שלה בת 3 לראות את זה - זה ממש מרתיח אותי
אצלי בבית רואים בעיקר הופ שירי ילדות ישראלית - מומלץ בחום
ולהב רואה קצת סדרות מדיסני גוניור (מיקי מאוס וכו - שזה דברים מאוד חינוכיים).
מסיה לא ברורה היא אוהבת את בוב ספוג אבל אני לא נותנת לה לראות את התכנית - היא רואה רק כשאנחנו בירושלים והבן של גיסתי יושב ורואה את זה ואז אין דרך למנוע ממנה.
לגבי יובל המבולבל אני לא מסכימה איתך בכלל - אמנם הקול שלו מעצבן אמנם הוא עושה שטויות אבל צריך לזכור שהוא פונה לקהל הילדים שזה מה שמצחיק אותם והכי חשוב כל ההצגות שלו ורוב השירים (בעיקר החדשים) בעלי תוכן חינוכי ומוסר השכל חשוב.
-
אז פשוט לא להרגיל לשבת מול הטלויזיה... חחח
סתם סתם ... אני יודעת שלפעמים זה הכרחי ונחוץ.
אני בדכ בבוקר שמה לה הופ יש את דורה והיא אוהבת ואז אני מתארגנת לעבןדה.
אחרכך במשך היום ( אחרי הגן) אין לה טלויזיה בכלל....
אם יש כבר משהו זה דיסק שירים של " 100 שירים ראשונים " בדיוידי אבל זה רק מוזיקה.....
מה שגם הדס אוהבת להיות פעילה ולשחק ולא להיות הרבה זמן מול משהו
-
סיון -
-
אני שמה לו שרים והוא מכור!!!
יש את מחרוזת שירים לנועה... היא להיט!!
-
חחחחחחחחחחח לורה זה עצוב אבל גם אני ונתי נקרעים מצחוק מבוב ספוג - כי זה באמת מצחיק - אבל זה כל כךךךךךךךך לא מתאים לילדים שזה גובל במזעזע.
דרך אגב יובל המבולבל גם כבן אדם הוא ממש ממש ממש מקסים - ואני מעריצה אנשים כמוהו שמכלום הגיעו להיות כל כך....
-
סיון - יא קרועה
-
דיי שימריתוש זה לא עד כדי כך נורא!!
-
איתמר עד גיל שנתיים לא ראה טלוויזיה ולא היה חסר לו בכלל וגם לי ... אחרי זה הוא התחיל לראות במינון מאוד קטן ... ועכשיו שוב הוצאנו את הטלויזיה מהבית ...אין את המכשיר אפילו בסלון :))) ואם הוא רוצה לראות משהו יש מלא דברים במחשב ... סרטים של דיסני והכל ... אז אל דאגה לא חייבים לראות את מה שלא רוצים . והופ בהחלט הרבה יותר טוב ,אבל רק לילדים גדולים יותר ... לפני זה במינון הכל בסדר
-
תמיד אמרתי שבוב ספוג זה למבוגרים.
אני וגיסי בן 44 בארה״ב ישבנו וראינו כל ערב. ממש לא לילדים!
הבן שלי אוהב אותו ואני לא יודעת אם הוא מבין חצי מילה מזה.
אני מעדיפה שיראה יובל המבולבל ולא בוב ספוג... אבל כמו שהוא אומר ״את לא מחליטה״!

-
חחחחח איזה מצחיקות אתו
-
חחחחחחחח מצחיקה, חשבתי שהפאנצ'ליין יהיה שפתאום נוכחת לדעת שאין לך משמרת חחחחח
ערוץ בייב חמוד. כמו בכל דבר בחיים- יש צורך במינון ומיון. ארי התחיל לראות ממש מאוחר TV אבל בייבי לא הרבה כי זה בתשלום (שיעבוד וישלם
-
למזלי או לא למזלי - אני כבר לא יודעת מה יותר טוב אוראלי לא אוהבת טלוויזיה
אני מושיבה אותו מול המחשב ושמה לו 100 שירים ראשונים - מזה הוא סופר מבסוט ולי יש כמה רגעים לעשות משהו בבית
-
בגדול אני לא אוהבת טלויזיה לתינוקות. שירים בזמן משחק - בכייף!
-
-
בחורף להב ראתה יותר טלויזיה
היום היא רואה מקסימום פרק של מיקי מאוס בבוקר לפני הגן, פרק של מיקי מאוס בערב לפני השינה
אנחנו כמעט ולא בבית - ממש הומלסים רוב שעות היום
-
למזלי נטלי לא אוהבת טלויזיה אבל.... ורק אבל אחד - מגיל חצי שנה היא אהבה לראות יובל המבולבל המסע אל הכוכב. הייתי ככה
-
פחחח... אני בשוק שהשרשור המטומטם הזה גרר כל כך הרבה תגובות... כולה ישבתי מול הטלויזיה בבוקר עם הקפה והיה לי משעמם...
כשאמרתי שראיתי בייבי התכוונתי שהיה איזושהי תכנית בערוץ 10 לפני התכנית של אורלי וגיא שנקראת ״בייבי״ אין לי מושג אם יש קשר לערוץ וזה היה מטומטם ביותר!!!!
אני מניחה שאם הילד שלי יחזור מהגן וישאל אותי מי זה יובל המבולבל ולמה כל החברים שלו מדברים עליו אז אולי אולי אולי אני כן אתן לו לראות. למרות שלא כל מה שהחברים שלו רואים הוא חייב לראות... בקיצור, נראה. ניתן לו להיולד קודם...

-
הכל טוב כאשר המינון הוא נכון
-
בןןןןןןןןןןןןן חולה על בייבי
זה ה ערוץ
מה הייתי עושה בעליו ...
הוא אפילו לא רואה
הוא משחק במזרן ושומע תשירים חחחחחחחחחחחחחח
-
גם לי לא-הרגיש נכון לשים את נעמה מול הטלוויזיה,כשהיא היתה איתי בבית,עד גיל שנה וחצי.
אח"כ עם הכניסה לגן,התחלנו להרחיק אחה"צ ולצבור-חוויות ולא רק לרבוץ בגינה-השכונתית (כי התפנה לי פתאום רק חצי-יום להשקיע,אז זה היה נהדר ולמי היה בכלל זמן לטלויזיה).
היום,חמסה,נעמה נמצאת בגן מקסים,עם השקעה מרובה וישנה גם טלויזיה.
בגלל כל-המיכלול,אין לי בעיה עם הפוגה של טלויזיה פעם ב..בגן (מה ששללתי על-הסף באופן-נחרץ עד כה), כך שפתאום היא החלה לבקש יובלי..חח..אני ובעלי התפוצצנו מצחוק..
התחלתי להסתכל והאמת,שהשיר שלו: "אני מאמין בעצמי" עושה לי את זה
-
תתקשרו לרווחה!
הילדים שלי מטורפים על פרסומות! הם משחקים בכיף עד ששומעים פרסומת בטלוויזיה. חמש דקות הם מהופנטים למסך!
-
״ אני מאמין בעצמי, כי אני זה אני והאמת בתוכי..״
יש ליובל דווקא שירים סבבה חוץ מהקול שלו שמעלה לי קריזה
-
מישהי אמרה דוסטויבסקי????
-
אני אומרת לכן תנסו להקשיב לשירים של יובל (טוב נו אולי לקרוא את המילים כדי לא לסבול את הקול) ותראו שבאמת מאוד חינוכי
חחחחחחחחח נופקי קרעת אותי.
ויקי איזה מתוקים - לכי תדעי אולי יש הפנוט מיוחד לתינוקות בפרסומות
-
ויקיייייייייייייייייייייי אני בריצפה מצחוקקקקקקקק
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
-