היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פתאום ראיתי בשרשור של ההריוניות שאת אמורה ללדת יום אחרי. חסר לך, אבל ממש חסר לך שאת יולדת לפני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתאאאאאאאאאאאם, נחמד לי לראות עוד מישהי שנמצאת בדיוק באותו שלב שאני. ושיהיה לך בשעה טובה ובקלות מתי שיהיה. איך את מתמודדת עם החום???
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
12 תגובות
עמוד 1
איזה כיף לך!!! אני עובדת כל יום כך שאין לי ברירה אלא להתנגש עם החום בדרך. אה, וגם כשאני מקלחת את הילדים אז אין לי מזגן בחדר אמבטיה אז אחרי שהם הולכים לישון לוקח לי חצי שעה רק להתייבש מהזיעה...... בקיצור, החיים יפים ב"ה ורק שנעבור את החודש וחצי האלה וזהו!!!
דרך המשוער שלך ושל מרווה הוא אותו יום
חמסה,איזה כייף,בע"ה
מרווה התכוננת ללידה? סידרת דברים?? כי אני כלום
בשבילי: * מיילדת-פרטית
חחחחחח לא סידרתי כלום! מיטת תינוק (רז עוד ישנה בה) הנסיכה השניה בע״ה תישן בהתחלה בלול כמו שרז ישנה
אני צריכה לקנות ארונית לבגדים של הבובה השניה.. וואי איך אני לא מוכנה בגרוש
וואי אנחנו ממש קרובות!! המשוער שלי ב30.8
אני לא הכנתי כלום חוץ מלהתחיל להכין את הבננים שלי לקראת הלידה. לספר להם שאני אלך לביה"ח והם יבואו לבקר אותי ויהיה לנו תינוק חדש וכו'. אבל מעבר לזה כלום!!! אולי כשבעלי יצא לחופש אחרי תשעה באב אני אבקש ממנו להתחיל לארגן את העניינים...
חחחחח רז עדיין לא מבינה כמה הבטן שלי גדולה
האמת,נופקוש, את מודל להערצה בעיני,בית מתוקתק ורגוע לקראת לידה בע"ה! זהו היעד שלי בע"ה..ויש לי עוד יאמבה עבודה כדי להגיע לכך!
היום יצאתי ליום-מרוכז של סידורים ומוכרת צעירה ממש ריחמה עליי,עם התיק של הסידורים שסחבתי+עוד 2 נוספים (התיק-האישי+תיק לבקבוקי-שתייה)..
הרגשתי באותו-הרגע,שרק נשים בהיריון יבינו אותי,שאני באטרף של ניסיון לתקתק את הכל..שהרחמים הללו לא-עוזרים בגרוש,כי הם רק מורידים אנרגיות..