היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בת דודה שלי התקשרה אליי עכשיו וסיפרה לי שהיא פגשה את האקס שלי באוטובוס... היינו בקשר ממש טוב וגם נפרדנו כידידים עם הרבה אהבה חברית אבל הזמן המרחק ובני הזוג שלנו עשו את שלהם ולא התראנו מאז הצבא...
הוא שאל אותה עליי ואחרי שעדכנה אותו בכך שילדתי (שוב) הוא ישר שאל והתעניין אם השמנתי (כי תמיד נאבקתי במשקל בתקופה שהיינו יחד) והיא ענתה לו "אתה תופתע אבל היא נראת ממש ממש טוב, אתה לא תזהה אותה, היא אפילו רזה יותר ממני" (בת דודה שלי ממש רזה!
האמת שזו לא בדיוק נקמה כי תכלס אמרת שנפרדתם טוב אז אין מה לנקום בו. פשוט זה כיף לשמוע שהוא היה רוצה להשארבקשר איתך ומחפש אותך בבנות אחרות... מחמיא מאדדדדדדדד
איזה כיף
טוטילה חחח הלוואי..!!
נחמד לשמוע - חבל לי שלא נשארנו בקשר, וואי עבר כבר כל כך הרבה זמן 6 שנים...