מציצת אצבע דחוףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי בת 3חודשים ובחודש האחרון מוצצת אצבע לפני השינה וככה מרדימה את עצמה. היא לא מוכנה לקחת מוצץ ואפילו שנרדמת בהנקה ברגע שהיא מונחת במיטה היא לוקחת אצבע וממשיכה לישון וכך גם בלילה מרדימה את עצמה שוב. מה לעשות אני מפחדת שלא תתמכר לזה איך גומלים אותה ??

4 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

לדעתי להוציא את האצבע ולדחוף לה מוצץ עד שנתפס!
    אני יכולה לומר שאצל שניי בניי ניסתי מוצצי סילקון ולא הלך שניהם אוהבים את המוצצי גומי המעפנים

• גם את זה ניסיתי קניתי את כל סוגי המוצצים שיש כולל המעפנים האלו חחחחח

• גם הבן שלי היה מכור לאצבע.
    אני גמלתי אותו בזה שכל שנייה הוצאתי את האצבע ודחפתי מוצץ.
    ואח"כ גמלתי מהמוצץ.
    בהצלחה
  • טוב אצלי אותו המצב בדיוק
    היא לא לוקחת מוצץ וכשאני משכיבה אותה וגם מדי פעם במהלך היום היא מכניסה אצבע לפה ומוצצת, אני פשוט מוציאה לה כל הזמן
    אני ממש מקפידה להוציא ונותנת לה במקום חיתול בד שמה לה אותה עליה על הידיים והיא נרדמת איתו ואז מוציאה לה כי קצת מסוכן להירדם עם זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה