איזה אנשים חצופים יש. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דיברתי עם גיסתי ושאלתי אותה לגבי החתונה שלה כי אמא שלה באבל. אז היא אמרה שהיא מחכה שהאבל יסתיים ואז הם יקבעו תאריך.

עכשיו גם אבא של אמא שלי נפטר. שבוע לפני אבא של חמתי.

ואחותי מתחתנת בתחילת אוגוסט ושאלה אם אמא שלי תגיע. אז אמרתי שכן מה היא תעשה?

עכשיו - כדי שתבינו יותר את הסיפור.

לפני שנה היא הייתה אמורה להתחתן והארוס שלה ביטל את החתונה שבועיים בלבד(!!!) לפני כי סבתא שלו נפטרה והוא רצה שאבא שלו יגיע.

היה בלאגן. ועכשיו הם מתחתנים

אז גיסתי זרקה שאחותי חצופה שלא אכפת לה מאף אחד ושנראה לה שהיא מפחדת ממנו כי לא אמרה לו כלום על זה והמשיכה הכל כרגיל.

עכשיו כבר התעצבנתי ונכנסתי בה ואמרתי לה שהיא פשוט חצופה שהיא מדברת ככה בכלל ושאין לה שום זכות לדבר ככה כשהיא לא יודעת כלום.

אחותי ויתרה על הרבה דברים. אז היא נעלבה ממני ואני רוצה להבין מה אמרתי פה שהיא נעלבה בכלל
    [/url
6 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו לא מבטלים חתונה לאחר שנקבע התאריך.
    ביהדות לשמח חתן וכלה עולה על אבל- ההורים אם הם באבל משתתפים באירוע. לגבי שאר המשפחה כל אחד איך שהוא מרגיש.
    לדעתי גיסתך טועה בקו המחשבה שלה.

שיהיה המון מזל טוב

• גם אצלנו לא מבטלים חתונה.

הוא קווקזי מה נעשה?

אבל מה אמרתי פה לא בסדר שהיא נעלבה
    [/url
  • יכול להיות שעדיין הם לא קבעו תאריך לחתונה מתסכל אותה ואז אחותך מתחתנת בתוך האבל וזה קשה לה.

אביבית
  • אני פשוט חושבת שכל אחת מכן נכנסה למקום שהיא לא צריכה להיכנס אליו.
    איש איש באמונתנו יחיה
    אצלנו אין דבר כזה לבטל ארוע בגלל אבל

• אם הארוע נקבע לפני הפטירה לא מבטלים..
    לדעתי, היא קצת דחפה את האף יותר מדי

איפה אחותך מתחתנת?

• סיוני היא ביקשה שאני אצביע לה במשהו בפייסבוק כדי שתזכה בטבעות נישואין

אז שאלתי על החתונה שלה אבל לא נכנסתי לפרטים.

והיא לעומת זאת נכנסה יותר מדי לפרטים והחליטה שזה ככה נראה לה.

גו'לי היא מתחתנת באולם חדש בעמק חפר
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה