בעל דירה חוצפן!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף, בעל הדירה שלנו אדם כזה צבוע ומגעיל!!
    עזבו את זה שהוא פשוט אדם לא נעים, היום הוא העז לצרוח על בעלי

הוא התקשר לטלפון שלי ובעלי ענה כי הנקתי. אמר שרוצה שיבואו לראות את הדירה היום או ביום ראשון (הוא מוכר אותה)
    בעלי כמובן הסכים וביקש שיחזור אליו אחרי שידע אם זה יהיה היום או בראשון
    אחרי כמה דקות טלפון.. בעלי היה בטלפון שלו ואני הנקתי, אז לא עניתי. אחרי דקה שוב טלפון ממנו . עד ששקד נרדם, הוא העיר אותו
7 תגובות
עמוד 1

• [/url
  • את ממש לא חייבת להסכים שיבואו לראות את הדירה כל עוד החוזה שלכם בתוקף!

ברור לי שאתם לא רוצים מלחמות על כלום ולכן מאפשרים לו להביא אנשים.

אבל, הוא חייב להבין שזה מתוך התחשבות שלכם ואתם ממש לא חייבים

• איזה גועל נפש של בן אדם! מה הוא חושב לעצמו???
    אני פעם עשיתי דווקא לבעלי הדירה כשהוא הביא לי אנשים - הוא לא הודיע יום אחד, ערב יחסית מאוחר, דופקים לי בדלת, אני פותחת - עומדת משפחוחה חרדית ענקית בפתח! רוצים לראות את הדירה עללאק!טתרקתי להם בפרצוף. לא צייץ אפילו....
    והבעלים של הדירה שלכם פשוט חוצפן. מה יעשה אם לא תפתחו לו? כל עוד אתם משלמים לו - זו הטריטוריה שלכם ואין לו זכות להיכנס מבל לתאם!!!

• בעעעעעע הוא כזה דוחההההה

והעיקר כולו מתחנף וצבוע איתי ושואל מה שלום שקד
  • תקבעי לו עובדה שאם הוא מגיע ביום ראשון בלי תיאום איתכם הוא לא יראה שקל מכם החודש!
    [/url
  • יש לי שאלה אליך: כתוב בחוזה שאת צריכה להכניס אנשים לבית שלך?
    תגידי לחוצפן שכל עוד את משלמת שכירות הבית
    הזה שלך ואין לו זכות להכנס אליו ללא רשותך!
    את יכולה להזמין לו משטרה!
    חוצפן!
    אני אמרתי לבעלת הדירה שלי שהבית שלי לא טיילת ושמי שרוצה לראות את הדירה יבוא ביום שישי פעם בשבועיים בשעה 10 וגם בתאום איתי

• זה כתוב בחוזה שהוא יכול לבוא בתיאום מראש

תכלס אני יודעת שהוא לא התכוון לזה, אבל הוא פשוט אדם דוחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה