רוצה לשתף אתכן, אני חיה... כנסו כולן - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמו תמיד נעלמתי... כמו שאתן זוכרות עזבתי את הבית, לפני חודשים וחצי.... פתאום היום הסכמתי לחזור.... רגשות מעורבים, עכשיו חושבת האם זה היה נכון?...
אבל מה שבאמת רציתי לספר זה משהו אחר... ----אני חייה! זה נס! כן כן נס!!! ניצלתי בנס!!!---- לילה , יום שישי. אפשר להגיד לפנות בוקר של יום שבת. כביש 4. 3 נתיבים, אני באמצעי, רכב מצד ימין עובר לנתיב שלי בלי איתות בלי כלום, נוסע על 60, אני בפתאומיות לוקחת את ההגה שמאלה, מרגישה שעוד שניה נכנסת בגדר הפרדה מבטון, שוברת הגה לימין לא מצליחה ליצב את הרכב חזרה.... --תאונה--- אני נכנסת חזיתית בגדר הפרדה בצד ימין, מעוצמת המכה הרכב מתהפך לצד השני של הגדר הפרדה. עושה כמה סלטות באויר ונוחת שהוא על הגג.... אנשים עוצרים, פותחים את הדלת שליד הנהג (חוץ מהדלת הזו אף דלת לא נפתחת), אני זוחלת החוצה בכוחות עצמי!!!! אמבולנסים משטרה..... אף אחד מהם בהתחלה לא האמין שזאת אני שעומדת ליד הרכב! בלי שברים, רק מכות יבשות. עכשיו כמובן שיש כאבי גב תחתון, צוואר, בחילות הקאות וכאבי ראש, התחלתי פיזוטרפיה, אבל אני חיה!!!
ועכשיו אני קולטת שניתנה לי היזדמנות שניה לחיים!!! אולי זאת היזדמנות לשקם את הזוגיות שלנו? לחיות שוב ביחד?
סתם רציתי לשתף....
16 תגובות
עמוד 1
מאמוש.. הכי חשוב שהכל בסדר
אוי ואבוי!!!! רפואה שלמה יקירה
וואהווו איזה נס!!!!!!!!
איזה נס
אולי זאת הזדמנות אבל לדעתי, אחרי שהייתם פרודים תקופה רק עם טיפול זוגי
אלוהים ישמור אותך מאמי.. איזה מפחיד.. רפואה שלמה
אימא
אמאאאאא אני כולי צמרמורת
מאמי איזה נס ברוך ה'!!!! תרגישי טוב רפואה שלמה ומהירה
איזה פחד..... שימי כמה שקלים לצדקה והגומל דחוףףףףף תרגישי טוב
רמז עבה לפתיחת דף חדש. לא יודעת האם זה בזוגיות או במקום אחר..אבל זה משהו שניער אותך עד לשד עצמותייך. עכשיו תוקירי את חייך פי מיליון ולא תוותרי על הדברים שחשובים לך לעולם.