היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מלא זמן עבר מאז שעידכנתי מה מצבי מי שזוכרת עם המיון לפני שבועיים שגילו שיש לי פתיחה ומחיקה אז קודם כל אני מרגישה מידי פעם שיש לי דקירות בנרתיק.. לא יודעת מוזר האחיות אמרו לי שאין מה לדאוג מזה אם אין לי כמו כאבי מחזור אני עוקבת אצל הרופא שלי כמובן גם לשלייה לראות מה מצבה? כי היא נמוכה צריך לוודא שהיא לא תהיה מכסה חלקית לפתח היא כבר לא תהיה תאמת האיזור שם למעטה קצת נפוח קצת כזה מבפנים(מישי חוותה???) ולכן --- ועכשיו לבשורה הכי מדכאת --- אני ובעלי לא היינו ביחד כבר איזה שבועיייםםםםםםם!!!!!!!!
6 תגובות
עמוד 1
זה נשמע בכלל לא פשוט שולחת לך חיבוק ומאחלת לך שיעבור בקלות עד חודש תשיעי אוטוטו מאמי זה קרוב!
תרגישי טוב ושמרי על עצמך
תודה שירוש אתמול זה הגיע למצב שממש בכיתי מייאוש ותסכול אבל צריך לשמוח!!! נכון שיש רגעים קשים? אבל צריך לזכור שבסוף נחזיק את האוצר בע~ה
ב"ה
מאמי! דקירות בנרתיק- חוויתי, לא כיף בכלל וגם מתוח כך שזה ממש
אבל הקטע הוא שזה הזמן להנות........ עד תשיעי! בניתי על זה