היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הגיע לרז השטיח לחדר.. ובאופן מפתיע החלטתי להעביר אותה היום לחדר ( למרות שהוא עדיין לא מסודר עוד מבחינת המשחקים אבל בקטנה).. אז עשיתי לרזוש שיחות מוטיבציה שהיא ילדה גדולה, ושהיא תישן כמו בוגרת בחדר החדש.. ניסיתי להלהיב אותה- ולכמה דקות היא ממש התלהבה מהעניין.. נשכבה על השטיח ולא רצתה לקום
14 תגובות
עמוד 1
נופר רוצה לשמוע משהוא...? אני עד היום משכיבה את נועה בחדר שלה(שוכבת לידה עד שהיא תירדם) בחיבוק.. זה גם הכיף שלי. ואני לא מרגישה שאני ״עושה״ טעות ככה הרגלתי אותה מה לעשות
עשית את המעשה הנכון. עכשיו היא כבר שם ולא בןכה. תני לה להרגיע את עצמה לבד ולהירדם.
אבל באופן כללי אני חושבת שהייתם צריכים לשחק איתה שם ואפילו לנסות להרדים אןתה שם כבר יותר מוקדם במשך היום כמו צהריים....
מיכלי השטיח הגיע רק אחר הצהרים. ולמה השטיח כל כך חשוב לי?? כי אם היא תחילו לזנק מהמיטה לפחות תהיה לה נחיתה רכה
ב"ה
מאמי! ברור שקשה לה היא התרגלה אליכם ממש! היא ילדה ממש גדולה! ולכן צריכים הרבה סבלנות בשבילה
[/url
אני פשוט אונרת שגם אחרי שהשטיח הגיע אולי היה עדיף עוד יום למשחק - שנת צהריים ואז לילה... הבנת?
בכל אופן- אל תכסי.. ואם את מכסה אז משהו אווירי ודק
כמה ריקנות הרגשתי בגיל שנה ו- 3,כשהעברנו את נעמה,רק כי שמנו-לב,שהיא מתחילה להתעורר מוקדם כדי לשחק איתנו..
בסוף היא תתרגל ותאהב את זה....תני לה את הזמן שלה
פעם פעמים יהיה קשה תתרגלי אל תדאגי אני הכי בעד שילד כמו להורים תהיה פינה משל עצמו