היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מעיין בת חמישה שבועות היום מתפתחת יפה 555 כל הזמן רק רוצה על היידיים אני לא יכולה לעשות כלום לא לתלות כביסה, בקושי ללכת לשירותים ברגע שאני שמה אותה בעריסה היא מתחילה לבכות כבר למדתי לזהות מתי יש לה גזים ואני משתמשת בגרופווטר , אני יודעת שזה בכי של רוצה תשומת לב אני שמה לה ספר בעריסה וצעצועים והיא מסתכלת עלייהם ל5 דקות ומתחילה לבכות ולצרוח ברגע שאני מרימה אותה היא נרגעת זה ידיים נטו!! היום היה לי יום ממש קשה כי אמא שלי לא יכלה לבוא לעזור כמו בכל יום פשוט התחרפנתי......ובעלי עדיין בעבודה.. עכשיו היא אצל דודה שלי היא שומרת עלייה לשעה בנות יש לכן עצות עבורי?? אני חסרת אונים
6 תגובות
עמוד 1
תנסי מנשא,יש לך?
אין לי , אני יכולה לקנות אם זה יעזור זה שווה ... אבל בכל זאת להסתובב עם מנשא זה גם לא נשמע לי הכי נוח ,... אני מרגישה כאילו אני רעה ולא רוצה לתת לה תשומת לב אבל זה ממש לא המצב!! אני רוצה לבלות איתה הרבה זמן במיחד שהיא צריכה אותי והיא קטנטנה... אבל זה קשה כל היום על הידיים
אמממ היא בת חודש וקצת. נשמע לי טבעי שהיא תרצה להיות על אמא שלה. אני חושבת שאם למשל יש לך עריסה ניידת אז תביאי אותה לידך כשאת שוטפת כלים או מקפלת כביסה ( אם אפשר כמובן מבחינת הבית להביא קרוב) ותדברי איתה במקביל או תשירי לה.
מה לגבי להניח על מזרן פעילות ואוניברסיטה? הבת שלי מגיל חודש כבר היתה באוניברסיטה ודווקא נהנתה להיסתכל
העריסה שלי היא ניידת והיא כל הזמן ליידי אבל היא רוצה להיות עליי ולא שם משעמם לה שם באמת הגיע הזמן לפתוח את האוניברסיטה נראה לי שהיא מזה תהנה! היא התחילה להתעניין בדברים ויש לי מין אוניברסיטה נחמדה כזו שמשכיבים אותה כמו בתנוחת סלקל וזה רוטט את זה היא אוהבת אבל יותר מכמה דקות משעמם לה שם מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל...
ב"ה
מאמי !! בגיל הזה עד גיל 3 חודשים אומרים שזה צורך ולא פינוק!!! מה שמיכל אומרת