איזה לילה קשה! (למה תמיד יוצא לי ארוך???) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מכיוון שאנחנו בגל של תלונות (ובצדק - יש על מה!) אני מוספיה את שלי... הלילה פשוט בכיתי... כמו ילדה קטנה......חשבתי שאני מתה.....
7 תגובות
עמוד 1
מכל הדברים שסיפרת עד היום זה הדבר שהכי הכי הבנתי אותך בו אי אפשר להיות בחודש תשיעי באוגוסט בלי מזגן!!!!!! אני זוכרת את עצמי (טוב נו הייתי בחודש עשירי
נשמע שבעלך עושה את המיטב
מיסכנה!!! זה נשמע פשוט נורא!
אצלנו המזגן עובד בערך 20 שעות ביממה.. וזה מזגן מרכזי, בטח יגיע חשבון של איזה 2000 שקל
זה באמת סיוט! אווווף, צאו משם כבר! המקום הזה לא עושה לך טוב משום בחינה
וואו.... אנחנו כרגע גרים בחדר שסופג חום כמו שאת מתארת.... אני לא יכולה דמיין את עצמי נשארת בו דקה בלי מזגן!!!!!!! מסכנה שלי באמת אי אפשר לישון ככה בטח לא בחודש תשיעי!!!!! אולי תישארי לישון בסלון עד שהמזגן יגיע???
לא כייף!!! סיוט בלי מזגן עד שיגיע המזגן תשני בסלון ותשתי מים מההקפאה לצנן את הגף