היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מ1 עובדת במטבח... הרגליים שלי כואבות... ובעלי אומר לי בא לך שאני אחליף אותך... ואני אומרת לו כן בשמחה...
והוא יושב עם האייפון המזד*** שלו ומשחק בפיפא!!! ככה הוא מאז שהוא הוריד את המשחק המחוווווווורבן הזה!!
אז המשכתי בשקט וסיימתי הכל.
ונכנסתי למקלחת הייתה פיצה אחת אחרונה שהיה צריך לשים תוספות ולתנור.
הוא עשה את זה הכניס אבל לא טרח לנקות ואומר לי שלי תנוחי תרימי רגליים הן התנפחו לך!
לההההההההה באמת?! יצאתי עליו בצורה הכי מטורפת שיש והלכתי לחדר!!
כולי עצביםםםםםםםם הזהרתי אותו שפעם הבאה שהוא אומר לי לנוח ולא עוזר אני הורגת אותו! [/url
12 תגובות
עמוד 1
קודם כל - תרגעי, מותק. עצבים לא בריאים לאף אחד.... בפעם הבאה פשוט תורידי לו סטירה, אולי זה ישפיע... לא בסדר ככה שהוא לא עוזר לך, מה זה!!!!
נסי את לחיות איתו.
הוא אפילו אמר לי איזה יום... בואנה איך הרגלת אותי שאני לא עושה כלום אני מתגעגע לדברים שהייתי עושה בבית.
אבל הוא לא טורח אפילו! אני מבקשת... עוד מעט עוד מעט
בסוף אני לא אעשה כלום בבית שהבית יסריח אני אפסיק לבשל ולא אעשה כלוםםםםםם! שהוא יבין! [/url
להירגע! לשתות ולנוח מהרררר והגיע הזמן לשיחה רצינית. כזו עם דמעות ויסורי מצפון חחחח ובכללל - היית צריכה להפ יק ברגע שאמרת " כן בשמחה" ולהשאיר הכל ככה. ואז - שלא יהיה לו מה לאכול!!! זאת השיטה וככה הם לומדים
אבל מיכלי... הארוחה הזאת לא בשבילו... גיסתי ובעלה באים היום לארוחה.
אז בישלתי. [/url
בתור פיצוי- קחי קרם רגליים תני לו אותו ביד, ושיתחיל לעבוד!!! מסאג׳ פותר הכל ופעם הבאה תשאירי בלאגן נראה אותו לא קם
"גיסתי "זה בעצם מהצד של הבעל? היינו הך ... .
מפסיקה ואומרת לו.. " אז אחותך ובעלה לא יאכלו כלום היום - לך תגיד להם שאתה מבטל כי אתה לא רוצה לעזור לי"
שלי
אני כל כך מבינה אותך היום אם יכולתי הייתי מורידה לבעלי נבוט לראש !!! אותו סיפור , הוא עסוק עם האייפון והמשחקים המז<$€£ם שלו !!! שהוא שוכח כבר על מה אני מדברת ביקשתי בחום הזה שיכניס 2 בקבוקי מים למקרר חם לי כמו שבחיים לא היה לי חם והוא ״ עוד דקה ״ ״ עוד 10 דקות ״
אני מתה מצמא !!!! כאילו כדי לשחק באייפון סבבה לך ???!!!!
אוי זה כל כך מעצבן, כל המדיה הזאת. אני גם סופר עצבנית על בעלי כל היום מחשב וטלוויזיה . אני הולכת להתעלם ממנו לחלוטין אז הוא עושה דברים שאני מבקשת וחוזר למחשב אוףףףףףףףףףףנמאס.