סקירת מערכות מוקדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מישהי יכולה להמליץ על פרופסרור לסקירת מערכות מוקדמת באופן פרטי באזור המרכז?
    ]
10 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה הרבה אני הייתי אצל פרופ וולמן

• ג׳קי סביליה

• ד״ר שנהב באשדוד
  • פרופ. רוני טפר
    הרצליה
    מקסים! מקסים!
    עשיתי אצלו סקירה שניה
    את הראשונה עשיתי גם פרטי, אצל וולמן, והייתי פחות מרוצה...

דברי איתי אם רוצה עוד פרטים
  • תודה רבה בנות, אני אנסה לבדוק על כל אחד
    ]
  • פרופסור גד מלינגריהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• בראשון לציון מאוד מתאים לי,
    את יכולה לתת לי יותר פרטים?
    איך אני מגיעה אליו? יש לך מס' טלפון?
    ]
  • מלינגר מדהים!!!
    בייבי קול ראשל"צ 03-9521770

כשהייתי בהריון של נעמה הוא לא היה ברשימה של הרופאים של קופ"ח כללית והבדיקה הייתה ללא כל החזר כספי עלה בסביבות ה2000 ש"ח.
    אביבית
  • עכשיו רק ראיתי שביקשת..יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• תודה רבה,
    מסתבר שקבעתי שם שקיפות עורפית ביום ראשון אז אני כבר אשאל שם עליו
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה