היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אפשר לרשום פה על הכל מהכל, ולשתף במה שרק תרצו - גם אם זה משמח וגם אם זה עצוב, וגם אם זה רק מתוך שעמום :-)
אבל!!!! לכל אחת מאיתנו צריך להיות חובה ואחריות להזהיר מראש, בכותרת, במקרה של סיפורים קשים וכואבים.
לאחר מכן שכל אחת תסנן לעצמה את ההודעות אליהן היא נכנסת.
המשך גלישה נעימה לכולן
4 תגובות
עמוד 1
זה היה בגללי?
ממי אל תקחי ללב, הכל בסדר הנושא שלך הוא כואב וזה בסדר שהעלת אותו, זאת זכותך, זה פשוט גרם לכמה משתתפות בפורום לחרדות, ולכן התבקשתי להזכיר להזהיר בכותרת כשמדובר בסיפור קשה
זה הכל
אבל הכל טוב, את בסדר גמור ואין לי טענה וחצי טענה כלפייך
מאמי בכל מקרה ערכתי אותו ישר ולא השארתי זכר כי חלילה אני לא רוצה לפגוע באף אחת.. מבחינתי את יכולה למחוק את כל השרשור
סיון
נופקי, אם את רוצה למחוק את כמובן מוזמנת אבל אני לא חושבת שזה נחוץ. זה פורום תמיכה ונושאים כלליים. כל הנושאים מתקבלים פה. "תמיכה הדדית" באה לידי ביטוי גם במקרים, חוויות וסיפורים קשים. מי כמוני יודעת