סרבנית מוצץ עזרה........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    בת חודש וחצי לא מוכנה לקחת מוצץ קניתי את כול הסוגים
    אני נורא רוצה שתיקח עזרה

6 תגובות
עמוד 1
  • בעיה קצת
    גם שלי היה סרבן ועשיתי הכל כדי שייקח עד שהשלמתי עם זה ואפילו למדתי להסתכל על חצי הכוס המלאה - לא נצטרך לגמול אותו ממוצץ
  • גם אני באותה בעיה אפילו מוצץ של סרבנים קניתי ,הוא לא מוכן....

• טוב, אז ככה:

שקד בן חודשיים ושבוע ורק שלשום התחיל לקחת מוצץ.
    גם אנחנו קנינו 100 סוגים בערך כולל מוצץ לסרבנים ומוצץ לפגים.

מה שעזר אלו שני דברים:

דבר ראשון כשאת מכניסה את המוצץ, אל תניחי אותו סתם בפה ותלכי ש,,חיל למצוץ, אלא תכניסי אותן ותנערי אותו טיפה לצדדים.. כאילו להזיז אותו טיפה מצד לצד בתוך הפה ולהחזיק אותו קצת בפנים (כמובן לא בכוח עד כדי השתנקות)

דבר שני: במידה ולא עוזר, נסי לטבול את המוצץ באחד מתכשירי הגזים: סימיקול, גרייפווטר, בטן קל ודומיהם. אחות טיפת חלב המליצה לי למזוג טיפה בכוסית ופשוט לטבול את המוצץ.. עוזר ממש בשילוב עם השלב הראשון.
  • גם שלי סרבנית ניסיתי את כל סוגי המוצצים
    תנסי אולי לשים על המוצץ חיתול בד ולנסות לתת לה ולהרטיב טיפה את החיתול בחלב

• גם שי-אל הייתה סרבנית...אני קניתי מוצץ סרבנים בשילב זה עזר לי לחצי שנה בערך...
    מגיל חצי שנה היא לא מונה לקבל גם אותו..בהצלחה

• גם שלי לא רצתה לקחת מוצץ
    רק את של אוונט -
    יותר קל לקטנטנים לתפוס אותם
    תנסי אם עדיין לא ניסיתי
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה