המשך להריון ללא דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אהובות שלי ..........
    אז היום באומץ לב רב החלטתי לנסוע לאשדוד לאיזה מכון שקראתי עליו שנקרא מכון מורן הטכנאית הייתה מקסימה מסבירת פנים וממש סבלנית
    התוצאות פחות היא חרצה חד משמעית שהעובר ככל הנראה לא הולך להתפתח
    אך זה ממש תמוה לי היא רשמה יש קוטב עובר יש שק הריון יש מי שפיר ואפילו שק חלמון אומנם היא ציינה שהוא לא סדיר אבל הוא בגודל 2 מ"מ
    אני כ'כ בטוחה שההריון הזה הולך להצליח ואומרת לעצמי אולי לחכות עוד שבוע אולי כן יצא בסוף משהו כי קראתי על כ'כ הרבה ניסים שבנות מספרות
    מה אתן אומרות? להרים ידיים וללכת לגרידה? או לחכות? הרי אם משהו לא תקין הגוף אמור לפלוט את העובר אוטומטית לא?
3 תגובות
עמוד 1
  • אם הלב שלך אומר לך לחכות עוד שבוע את תחכי.
    לדעתי, והיא בכלל לא מקצועית, זה לא נשמע טוב. אבל יש ניסים ונפלאות. לכי בעקוב הלב שלך.
    ובחלק מהמקרים הגוף לא פולט את ההריון גם אם הוא לא תקין, אז זה לא אינדיקציה לתקינות או אי תקינות של ההריון.
    בכל מקרה אני מחזיקה לך אצבעות
  • אני ממש מבינה אותך,
    הייתי שם לפני שנה בדיוק,
    בשבוע 6 לא היה דופק, גם לא ב7, אבל העובר גדל מעט,
    בשבוע 8 לא היה דופק והוא גדל עוד קצת וזה גרם לי לבלבול..
    החלטתי לחכות לשבוע 9 ואז הגוף פלט אותו בעצמו ללא התערבות רפואית
    אני שמחה שזה קרה ככה, העובר היה פגום ויכל להיגמר יותר גרוע..
    היה קשה לי נפשית אבל ידעתי שהכל לטובה,
    חיכיתי 3 חודשים שהרחם יתאושש ואז נקלטתי להריון ולפני חודש נולד האוצר שלי,
    מה שאני מנסה לומר שאם העובר לא מתפתח זה לא סוף העולם,
    טוב שזה בשלב מוקדם ולא בשלב מתקדם יותר,
    יהיו לך עוד הריונות ותקינים בעזרת ה׳
    אל תשכחי שהכל לטובה!

• אני אומרת תחכי
    אם את מאמינה או מרגישה זה כן מתפתח אז לא יקרה כלום אם תחכי טיפה
    אלו ימים מורטי עצבים אבל בסופם לפחות תהיה לך תשובה ודאית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה