בהמשך להודעה שראיתי כאן - ריפלוקס אצל תינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

ראיתי פה קודם התכתבות לגבי ריפלוקס אצל תינוקות (שלא נדע 555)

כיצד ניתן לזהות את זה?

מה עושים אם חס וחלילה זה קורה (חוץ מללכת לרופא) באותו הרגע?
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

4 תגובות
עמוד 1
  • יש 2 סוגים של ריפלוקס, גלוי וסמוי.
    גלוי מתבטא ב'הקאות' ופליטות מרובות של האוכל, ואז לתינוק יש תחושה של חומציות בושט ובגרון, לא עולה טוב במשקל.. בקיצור לא נעים...

ריפלוקס סמוי זה יותר בעייתי כי האוכל עולה ויורד בושט, התינוק סובל מזה, אבל בגלל שזה לא פליטות או הקאות ולא רואים את זה אז זה יכול להיות מתסכל כי לא מבינים מה יש לתינוק.

יש כל מיני פתרונות לריפלוקס, יש תוספים שנותנים לפעמים כדי 'לשמור' על האוכל בקיבה, אבל ממה שאני יודעת אין הרבה מה לעשות עם זה...
    אבל יש פה בנות שממש חוו את זה אז הן בטח יסבירו יותר טוב ממני
  • לנוני שלי יש,
    אין מה לעשות בגדול כי הוא יונק הנקה מלאה
    אבל מי שלוקח תחליף אז יש סוג שהופך לג׳יל בקיבה ולא עולה למעלה.
    צריך הרבה סבלנות, זה קשה, הוא פולט כמעט הכל ובוכה הרבה.
    וכל שניה צריך להחליף בגד, הרבה פעמים אני מלבישה ותוך כדי הוא פולט על הבגד החדש בכמויות..למה את שואלת?

• להילה שלי היה ריפלוקס,
    היא פלטה כמו אני לא יודעת מה,
    את כל האוכל כל הזמן.
    לא משנה איך החזקנו אותה
    ומה עשינו איתה
    בסוף, בגלל שהיא במילא לא ינקה אלא אכלה סימילאק
    התחלתי לתת לה סוג של אוכל אחר, שאני לא זוכרת את שמו, אבל עזר לנו מאוד כי היה מורכב מעמילן וזה לא העלה את האוכל למלא וגם לא יצא לה מלמטה... כל חרבון שלה לקח לפחות רבע שעה.......

ואומרים שזה מפסיק כשמתחילים לאכול מוצקים.
    ---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • לרז היה רפלוקס קשה ביותר
    היא היתה מקיאה בקשת כל ארוחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה