אני כבר מתחילה להילחץ....משפחוחה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    לא מהלידה עצמה (מעניין למה - מה אני, בהכחשה?
4 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

מאמי קבלי מיליון

• תרצי או לא תרצי - הם יהיו המשפחה של הבת שלכם...
    היחסים שלך איתם יכולים להיות הכי קרים בעולם
    אבל עדיין מגיעה לבת שלך ההזדמנות להכיר את הצד הזה של המשפחה שלה.
    ולכי תדעי, אולי תופתעי לטובה מהיחס והאהבה שהם ירעיפו עליה
    כבר אמרת שהסבתא אוהבת ילדים ומפנקת את הנינה שלה
    למה שגם הבת שלכם לא תהנה מאותו יחס חם ואוהב?
    מובן שיש מקרים יוצאי דופן בהם הורי החתן כל כך לא מסתדרים עם הכלה
    שהם מוכנים לעשות הכל, כולל להקריב את מערכת היחסים האפשרית עם הנכדים שלהם, רק כדי להרע לכלה.
    אבל במקרה שלך אני חושבת שעוד מוקדם להסיק מסקנות
    וכן מגיעה להם הזדמנות להוכיח את עצמם עם הקטנטונת, לטוב ולרע.

בקשר למגורים - אתם צריכים לשבת ולחשוב על היתרונות והחסרונות של כל צעד
    ולהחליט ביחד איך אתם ממשיכים.
    בסופו של דבר המטרה היא ששניכם תגורו במקום שתהיו מרוצים בו ובאמת תרגישו בו בבית
    ואם במושב את מרגישה רע ללא הפסקה אז זו בכלל לא שאלה וצריך לחפש מקום אחר שיענה על הציפיות של שניכם...
  • תעזבי את זה עכשיו

תתרכזי בלנוח ולצבור אנרגיות, תתעסקי במה שחשוב ולא בשטויות של המשפחה של בעלך
    עכשיו זה לא הזמן לזה

• מאמי אני מבינה לליבך.. זה באמת לא קל מה שאת עוברת, אני לגמרי מבינה אותך אני גם חיה צמוד לחמתי וזה באמת לא קל.. חוץ מזה שגם בויכוחים המשפחה שלו מן הסתם תמיד תעמוד לצידו אז תמיד יש את ההרגשה שאת במן מיעוט כזה..
    אמרתי גם לשני שפירסמה הודעה לפני כמה ימים פה בקשר לחמתה, אותו דבר אני אגיד לך - זו התינוקת ש-ל-ך.. רק את תחליטי מתי להראות,למי ואיך ובעצם בכלל כל דבר שקשור בבת שלך רק את תחליטי.
    ואם לא מתאים להם? שילכו יחפשו את החברים שלהם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה