זה מטריף אותי!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החבר הכי טוב של בעלי בן אדם מקסים, נשוי למישהי מקסימה קצת פחות ויש להם ילד.
    הם התגרשו ואחרי חצי שנה חזרו זה לזו.

הבעיה היא שמאז ועד היום המסכן תמיד תקוע בבית ושומר על הילד והגברת חוגגת יוצאת עם חברות כל ערב למסיבות ופאבים, טסה איתן לחו"ל נוסעת לסופי שבוע...
    והוא תמיד נשאר לבד בבית.
    שלא תבינו לא נכון אני בעד זוגיות בה כל אחד יוצא בנפרד ואני ובעלי בעצמנו יוצאים כל אחד לחוד עם החברים שלו לפחות פעם בשבוע אבל חשוב לי שגם בעלי ייצא וחשוב לי גם לצאת עם בעלי

בכל פעם שבעלי מציע לו לצאת, לבוא אלינו, לצאת בזוגות הוא לא יכול כי הוא שומר על הילד וכי היא בדיוק סגרה לצאת עם חברה...

אפילו בכל האירועים שלנו הוא עשה שמניות באוויר כדי להגיע כי לא היה מי שישמור להם על הילד..

היום היא שלחה הודעה לבעלי ואמרה שנהנה באירוע בריתה של אביגיל אבל נמנע ממנה לבוא כי היא בדיוק נוסעת לסופש עם חברות ובעלה יגיע לבד עם הילד

הבעיה היא שכשהם התגרשו החבר הזה היה מתנחל אצלנו בבית כל היום ורק מספר כמה רע היה לו איתה וכמה הפריע לו הדברים האלה שהיא לא מתחשבת
    ועכשיו הוא סיפר לבעלי שהם מתכננים להביא עוד ילד - אז אמרתי לבעלי שייגדל שדיים כדי להניק כי רק זה חסר לו חחחח

עוד משהו - מאז שהוא איתה הוא ניתק את הקשר שלו עם כל החברים כי "היא לא אוהבת אותם" ונשאר בקשר רק עם בעלי

מטריף אותי איך הוא הפך לסמרטוט - כואב לי הלב

זהו הייתי חייבת לפרקו את העצבים כי כשבעלי סיפר לי היום על ההודעה ממש התעצבנתי - ראבבק !
12 תגובות
עמוד 1
  • את ממש צודקת!

אני כל כך לא אוהבת חוסר שיוון מהסוג הזה במערכות יחסים!

השאלה היא אם אולי זזה מתאים לאותו חבר.. אולי זה דווקא נוח לו? נראה לך שהוא סובל מהמצב הזה?
  • סורי..
    היא-כלבה
    והוא- סמרטוט

מה זה??????

• מסכימה עם אירה אבל במקומך לא הייתי מתערבת.
    אם ייתגרש שוב - זה צריך להיות שלו יימאס מכל היחס הדוחה הזה מצידה.

• בד"כ שומעים פה סיפורים בכיוןן ההפוך...

טוב .. חבל רק שיביאו עוד ילד ואז שוב יפרדו....
    אני מאלה שכן מתערבים .. או לפחות שבעלך ידבר איתו... לא בכוונה להפריד אלא לגשש לשאול אם באמת טוב לו ..
    כי תכלס זה גם משפיע על הילד.. אם ירצו או לא....

• וואי, כמה שהסיפור מוכר לייי!!!!
    אחיו הגדול של בעלי, איש לא כזה נחמד בעיניי (אף פעם לא אהבתי אותו תאמת, אפילו לא יודעת למה), אסרטיבי, קולני ובכלל בכור עם כל המשתמע מזה - ככה נמצא תחת העקב של אישתו....
    הוא עובד באיזו עבודה מטורפת, אבל... כל יום שישי הגברת שלו מתחפפת לאנשהו והוא נשאר עם הילדה... מביא אותה לאמא שלו, כולו עקום מרוב עייפות, וככה ז הכל שבוע... מה אישתו עושה - אלוהים יודע, אבל לא נראה לי שיש שם אמא - יש שם אבא שהוא אמא והכל.
    מגעיל, אני לא יודעת איך הם מסתדרים ככה, בעיה שלהם אבל גם - כואב הלב.

מבינה מאוד לליבך, זה סיפר עצוב מאוד שככה קורה לאנשים טובים, אבל מה לעשות.....
    כל אחד בוחר את חלקו בגורלו.

• אתן לא מבינות איך אני מרחמת עליו! אם זאת הייתה חברה שלי הייתי מנערת אותה אבל אני לא רוצה להגיד כלום מהחשש שהוא ינתק את הקשר עם בעלי בגלל זה... הוא ובעלי ממש כמו אחרים תאומים - אני קוראת לו המאהבת החוקית של בעלי חחח

אלינור הם לא התחתנו שוב רק חזרו להיות ביחד

לא מבינה איך גבר יכול להיות סמרטוט כזה?!
  • ואני לא מבינה איך אישה יכולה ליהיות סמרטוט במקרים ההפוכים.

באמת נשאר לו רק לגדל שדיים.
  • הוא נשמע גייז והיא כלבת על.
    לא הייתי מתערבת בדיוק מהמקום שאת אומרת. זה עלול לפגוע בחברות עם בעלך.
  • אז שבעלך יתערב!!!
    הוא לא דואג לחבר הכי טןב שלו?
    באמת לא ממקום רע אלא לשאול מה קורה שם והאם הוא באמת מאושר כי מדובר פה גם בילדים .. אחד שיש ואחד שעתיד לבוא - לא חבל?

• ברור שחבל אבל בעלי לא מהטיפוסים המתערבים
  • עצוב..
    יש אנשים שאני בחיים לא אבין את ההתנהלות שלהם
    כאילו שהם נהנים לסבול ולקבל יחס של זבל...
  • מה תעשי בבה אי אפשר לתקן אטת העולם
    זה בעיה שלו שהוא החליט לחזור אליה-מטומטם צר לי לומר לך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה