פרוגילוטון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לד"ר ערן שלום -אני כבר חודשיים מטופלת בפרוגילוטון ,אמורה להתחיל חפיסה שלישית ,השאלה שלי היא שפעם ראשונה שהתחלתי את כדורים רופא אמר לי להתחיל מיום ה5 למחזור אכן ככה עשיתי ,וגם נהגתי ככה בפעם שנייה -הבעיה שהיא שברגע שסיימתי ביום הראשון האחרון הייתי אמורה לקבל תוך 2-4 כמו שתכתוב בעלון,היהו לי כמה ימים הכתמות ורק היום ביום התחיל דימום ,עכשיו קראתי בעלון שצריך לעשות הפסקה של 7 ימים להתחיל שוב סידרה חדשה זאת אומרת שלא פעלתי נכון חודש שעבר ? איך עלי לנהוג עכשיו לחכות ליום ה5 למחזור מהיום ? ואז רק ביום הריבעי להתחיל סידרה חדשה או אפשר כבר להתחיל מחר ? או שלספור 5 ימים מהיום שבו התחילו הכתמות אז אני צריכה להתחיל ? המחזור שלי אף פעם לא מגיע ישר יש כמה ימים של הכתמות (למשל הפעם ביום ראשון סיימתי את טבליות ביום ריבעי התחילו הכתמות ועדיין הוסת לא התחילה כמו שצריך ) בדקתי בערכה ביתית התשובה שלילית אז למה עדיין אין נזילה של דם. תודה מראש.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

תעשי 7 ימי הפסקה, ואז תתחילי שוב (ע ד כמה שאני מבין זה יוצא מחר)
    אני מקווה שתוך 1-2 חפיסות של פרוגילוטון המחזור יסתדר

למה בכלל את לוקחת פרוגילוטון ?

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה