חיסונים בעד או נגד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חיסונים בעד או נגד??

יש עכשיו בחדשות ערוץ 22 כתבה על חיסונים שלאט לאט הורים לא מחסנים ילדים על בעד ונגד מראים כל מיני אמהות .מה אתן חושבות על זה
    סקר קטן:
    1. מחסנות רגיל? אני מחסנת הכל
    2. בזמן?
    כן בנתיים הכל בזמן מלבד חצי שנה עדין לא עשינו דחינו קצת כי אליה לא הרגיש טוב ואז בעלי ופחדתי לעשות צריכה לקבוע מחדש.
    שיהיה שבוע טוב

11 תגובות
עמוד 1
  • ראיתי את הכתבה
    מאוד בעד

• נכון צודקת

• 1. מחסנות רגיל? כן, את כל החיסונים
    2. בזמן? עד גיל שנה קיבלנו את כל החיסונים במכה.
    את החיסונים של גיל שנה פיצלנו כי זה יותר מדי חיסונים בפעם אחת (והאחות בטיפת חלב הסכימה איתנו...)
    אז מחצית מהחיסונים עשינו בגיל שנה ואת החצי השני אנחנו עושים אוטוטו (לדברי האחות אם מחליטים לפצל צריך להיות חודש הפרש בין חיסון לחיסון)
  • מאוד בעד
  • איזה כייף שאפשר לפצל !!!!!מהחיסון של גיל שנה אני מפחדת כי זה כמה ביחד יד וברגליים וגם כבר הילד גדול יותר וקשה יותר לתפוס אותו הוא כבר יותר מבין.

• אני מאוד בעד!!!

בינתיים חיסנו הכל (אפשר לחשוב כבר כמה היה
  • מחסנת הכל!!!!
    ומאוד מאוד קשה לי לקבל את אלה שלא מחסנים - אני מאוד מקווה שהילדות שלי בחיים לא יחשפו לילד שלא חוסן

• בעד
    ולפי הכתבה אז זה לא משנה בעד או נגד המדינה כבר תדאג למי שמתחסן.
    ודבר הזוי שאני ממש לא מבינה זה האישה שדיברה על תופעוצ לוואי. לכל תרופה יש תופעות לוואי גם לאקמול אז מה, לא תתני תרופה לילד שלך???? סתומה!!!
    אפילו מי שהיה נגד חיסונים אמר שבגיל שנה כדאי ולא דיבר על לא לחסן לחלוטין.
  • חיסנו לפי משרד הבריאות מה שכתוב מתי שכתוב
  • מה הטענה שלהם שאחרי גיל שנה התופעות יורדות ?

• בטח מחסנת ובזמן!! זו ממש רשלנות לדעתי לא לחסן ילדים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה