-
זה לא בדיוק מפדח יותר מרגיז
לא רציתי שבעלי יהיה איתי בלידה עצמה, הןא היה מאחורי הוילון בגלל שלא רציתי ( הוא רמז שחבר שלו היה עם אשתו בלידה ואחרי זה לא היה יכול להימשך אליה ובלה בלה- בקיצור העדפתי אותו לא איתי ברגע הזה
-
מבחינתי פדיחת הלידה הכי גדולה שלי היתה אצל להב שלא ידעתי שאחרי שהכל נגמר שמו לי מורפיום וזה ממש מיסטל אותי.
התחלתי לספר לכולם שגיסתי אמרה לי שהיא דיברה עם הרופא והוא אמר שעשו לי הדבקה ולא סיכות.
יום למחרת אמא שלי נכנסה איתי למקלחת וכשהסתכלה שהצלקת בסדר ולא נפוחה חס ושלום היא נבהלה מהסיכות
ורק אז הבנתי איזה מסטולה הייתי וכמה שטויות דיברתי ושאפילו נרדמתי לידיד שלי באמצע שיחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יו עד עכשיו בא לי למות מהבושות
-
בס״ד
מיקס מכל הלידות חחח
צעקתי לאיזה יולדת שתסתום תפה כי לי יותר כואב
קרעתי את הפעמון שקורא למילדת מהקיר
אמרתי למילדת כמה פעמים שהיא נורא איטית והכרחתי אותה לבדוק שלוש פעמים שהשיליה שלמה
היא אמרה לי לא ללחוץ וחסמה לי תפתח כי כלום לא היה מוכן
ואני החלטתי שאני מספיק מנוסה ויכולה לבד
מזל שבסוף היא הספיקה להתארגן חח
קרעתי מעצמי תמוניטור כי הרגשתי שאיתו כואב לי יותר
ברחו לי כמה פוקים נכבדים
באתי לקום מהמיטה שניה אחרי הלידה היתי בטוחה שאני עוברת ברגל למחלקה
צעקתי למילדת סתמי אני יולדת עכשיו לא את
ןואני בטוחה שיש עוד הרבה חח
-
אסתריקה מה שלך?
-
כשהגעתי למיון יולדות עם צירים ופתיחה של 4, ישר העלו אותי לחדר לידה.
ולקח זמן עד שהגיע המרדים לתת לי אפידורל (היה רק מרדים אחד במשמרת לילה), בזמן הזה כל המשפחה הקרובה
של בעלי כבר חיכו בחוץ. גיסי החליט שהוא רוצה "לבקר" אותי בחדר לידה
ואני כולי מתפתלת מכאבים במיטה, עצבנית על המרדים שלא מגיע לגאול אותי מייסורים.
הוא נכנס, התיישב על הכורסא ואני נתתי לו כזה מבט של רצח בעיניים, שהוא ברח מהחדר מסכן חחחחח
ולבעלי עד היום נשארה צלקת ממני על הזרוע - מהנסיעה באוטו לבי"ח ועד שבריאל הייתה בחוץ
לא עזבתי לו אותה ואין לי מושג איך הוא הצליח לסבול את הכאב הזה.
-
חחחחחח יפה סקר /שיתוף נחמד ביותר
אצלי ברגע שהיה לי האפידורל לא יכולתי לזוז מהמיטה והיה לי הרגשה של גזים
חחחחח איזה פדיחה וכל רגע שלחתי את בילי לעשות סיבוב בחוץ כי לא רציתי שיהיה פדיחה
אבל שאנשים באו העפתי אותן מהר מאוד עכב עצבים+גזים חחח
-
לא הספקתי לעשות חוקן לפניי
-
חחחח לי יש את הפאדיחה הכי מפאדחת בעולםםםם אבל למרות שעברו כבר 10 חודשים אני עדיין מתביישת לספר
-
אההה ויש עוד משהו איך שכחתייי חחחחחחחחחחחח
כשרק הגעתי לבי"ח נתנו לי להיות במחלקה כי הייתי עם פתיחה רק של 1 וחצי אבל הצירים הגיעו לי כל דקה ..
אז נתנו לי זריקת טשטוש שממש ממש מממששש לא עזרה..
ומה שקרה זה ששמו אותי בחדר עם מלא בנות בלי צירים, שעת ביקור של הבוקר מלא מלא מבקרים וכל דקה אני צורחת עד השמיים אז מה שהיה זה שאני שומעת את המבקרים מדברים עם המאושפזות ואז כשמגיעה צרחה שלי כולם כזה משתתקים
-
אני צרחתי בצירי לחץ (ואני לא מאלו שצורחות).
ונשכתי את בעלול באצבע חזק חזק. חחחחחח
-
גם אצלי כמו מיטל לא עשו לי חוקן
-
לא היה לי פדיחות
-
חחחחחח סקר ענק!!!
אז אני בחדר לידה צרחתי שלוש פעמים בצירי לחץ מין צרחה של צאייייייייייי כברררררררררררררר ואבא שלי בחדר המתנה שמע וציחקק לעצמו חחחחחח
זה היה ממש מפדח...
ושיא הפאדיחה זה שהבלקבארי שלי נכנס שבוע קודם לשעון חורף והתקשרתי לכווווווווווולם בארבע בבוקר לעדכן אותם שזה שעון חורף שלא ישכחו חלילה וחס :)
-
הייתי בחדר לידה עם זירוז כמה שעות לפני הלידה, מרותקת עם אפידורל + עירוי + מד לחץ דם + מוניטור +קטטר (למי שלא הבינה - לא יכולתי לקום מהמיטה...
-
שום פדיחות....
באתי ילדתי והלכתי....
לנו י' אותך נתן
"רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
-
בעיקר שצרחתי בשלב הלחיצות - ואני לא צועקת אף פעם, אז בעלי היה למרי בהלם.
ועוד דבר שבעלי צחק עליי - הכנתי תיק לחדר לידה לפי הרשימות שמפרסמים, היה רשום שם ספר אז הבאתי ספר למרות שבעלי אמר לי מראש שאין סיכוי שאני ארצה לקרוא שם. אז אחרי הלידה הוא כל הזמן שאל אם כבר סיימתי את הספר ואם אני רוצה שהוא יביא לי עוד אחד. טוב, לפחות משהו שעשע אותו בכל מה שקשור ללידה...
-
חחחח אז אצלי בלידה של אביגיל המיילדת נכנסה ואמרה לי כשהייתי בפתיחה 6 ללחוץ כדי שאגיע לפתיחה עשר - באמת הגעתי לפתיחה עשר תוך שנייה אבל ברח לי פוקי לפרצוף של המיילדת חחחחחחחחחחחחח
-
קרן אכלת בחדר לידה?
הם לא מסכימים לשתות מים
-
לצערי הבורקסים נשארו סגורים עד אחרי הלידה
-
וואי איך שאני היתי רעבה אחרי הלידה. וילדתי ב 12 בלילה.
מזל ששמתי קצת חטיפי בריאות בתיק טרפתי את כולם כשהביאו אותי לחדר במחלקת יולדות.
-
תאמת שלא היו לי פאדיחות. חוץ מזה שבאמצע הלחיצות כ"כ התעייפתי שאמרתי למיילד שאני רוצה לקום וללכת הביתה עכשיו!!! הוא רק חייך ואמר שעוד יומיים אני בבית!