בנות עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא רציתי לכתוב על זה אבל כבר אין לי ברירה כי זה בלתי נסבל!.......מישהי חוותה פה גירודים בראש בתחילת הריון??? אני כבר אולי 3 שבועות רק מגרדת תקרקפת עד שזה כבר כואב

8 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג
    תשאלי את
    הרופא משפחה

• לכי להיבדק! אולי את אלרגית למשהו... כשלקחתימ כדורים והייתי אלרגית אליהם גירד לי מכף רגל עד ראש....תרגישי טוב

• אם יש תור קרוב לרופא עור אולי כדאי ללכת ישירות אליו, הוא בטוח יידע להגיד לך מה זה

• אין לי מושג, לא שמעתי על תופעה כזאת בהריון...
    אם זה כ"כ מציק לך - תלכי להבדק!
    תרגישי טוב

• לא שמעתי
    אבל מצד שני בהריון הכל יכול להיות.
    הכי בטוח לכי לרופא להיוועץ.
    אולי פתאום נהית רגישה לשמפו שלך?
    כבר אמרתי שהכל יכול להיות בהריון
  • ליבי האמת שאין לי שמפו ספציפי כל פעם אני קונה משהו אחר אז אולי זה באמת יכול להיות שהשמפו והמרכך האחרונים שקניתי עושים לי לא טוב?

• יכולות להיות לכך הרבה סיבות, הריון, רגישות לשמפו ומרכך מסוימים
    עדיף פשוט לפנות לרופא ולברר איתו מה יכולה להיות הסיבה לגירודים
  • לי לי לי ליייייייי בהריון של נועם
    אמאלה איך סבלתי רציתי למותתתתתתתתתת וגם מהפדיחות. וכמה שיגעתי את להב ובדקתי לה שוב ושוב כינים.
    ואז הלכתי לספרית שאמרה שכל הראש של קליפה
    היא נתנה לי שמן מיוחד (וטבעי) וזה פשוט העביר את זה
    יו מסכנונת איזה סבל - תתקשרי להתייעץ עם הספר שלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה