-
את לא עושה את הזמנה לפני הלידה?
בתל השומר יש שילב ביולדות.וגם במרחק הליכה סופר פארם
-
חבילת לידה מד״ר בייבי
הכי מאוכזבת בעולם!
-
אני רוצה להזמין מיטה כולל מזרון וסדינים ושידת החתלה מראש
אני תוהה אם חיתולים, בגדים ומוצצים אפשר לקנות אחרי שאלד? זה משהו שאמור להיות זמין לא?
-
בגדים לצאת הביתה תקני לפני ככה תוכלי לכבס . אני את ההזמנה הכל קניתי לפני. חוץ מחיתולים מגבונים וכל מה שקשור לזה בעלי קנה לפני שיצאנו הביתה
-
חייבים לכבס לפני?
-
לא עשיתי קניה מרוכזת בשום מקום.
קניתי חלקים בחנויות נפרדות.
חיטולים מוצצים מגבונים בקבוקים בסופר שבועיים לפני הלידה
אבל יש לקחת בחשבון שאת המיטה, עגלה, סל קל והרבה בגדים קיבלתי "בירושה" מכל מיני חברים ומאח שלי.
מהדברים הגדולים קניתי רק שידה.
-
כן חייבים לכבס הכל כולל הכל לפני.
העור של התינוק מאד רגיש. חייבים לכבס באבקת כביסה לעור רגיש!
-
אני קניתי הכל מהכל בחבילת לידה
כולל בגדים
חיטולי בד
ברור שצריך לכבס! כשילדתי בעלי לקחת לאמא שלי שתכבס
-
זה לא חובה לכבס. אבל אני מאמינה שרובן כיבסו את הבגדים לפני הלבשה או יותר נכון אני לפחות הקפדתי ממש בגדים שנגעו בגוף לכבס לפני שימוש (עכשיו כבר פחות)
יש מקומות שהבגדים לא מגיעים ארוזים כולם נוגעים לפעמים תופס ריח של סגור .
-
וכמו שאמרו העור מאוד מאוד רגיש אז יש גם אבקות כביסה ומרכך מיוחדים. אני כיבסתי הכל כולל שמיכות חיתולי בד סדינים הכל...
-
אז נעשה מה שנופר הציעה אני אקנה 2 חליפות
וברגע שאלד אמא שלי תכבס את זה ותביא
אני פשוט לא רוצה להכניס כלום הביתה
תודה
-
אני בהזמנת לידה קניתי ובעלי שילדתי הלך.להביא אמא שלי כיבסה והביאו לי לביהח ככה שאין סיבה להכניס אם את לא רוצה
-
בדיוק
-
אני הזמנתי הכל במוצצים חוץ מעגלה וסלקל בד"ר בייבי (אני מדברת על להב, אצל נועם עשיתי רק השלמות במוצצים)
לא הבאתי כלום הביתה.
אחרי שילדתי בעלי הלך לקח את הדברים וגיסתי כיבסה לי את הכל (אצל נועם אמא שלי כיבסה לי)
אמא שלי הכינה לי את הכל בבית
מוצצים בקבוקים הרתיחו והביאו לי לבי"ח
אצל להב לא חשבנו שצריך לקנות טיטולים - הגענו הביתה וטסנו כמו מטורפים לסופר פארם
-
היית מרוצה ממוצצים?
-
מכבסים לא רק בגלל שחס וחלילה מישהו נגע בהם (החיידקים שלו מתו מזמן אין להם ממה להתקיים על הבד)
כשזה מיוצר במפעל, יכולים להשאר על זה כל מיני חומרים של המפעל שיכולים לעשות גירוי בעור.
ומכבסים עם אבקה מיוחדת עדינה, כי לא בעדינה אותו סיפור, נשארים על הבגד כל מיני שאריות פה ושם של כל מיני חומרים וזה יכול לעשות גירוי.
-
גולי אני ממליצה לך לקנות 2 חליפות יציאה מבי״ח
ומשילב 5 גופיות חזיה לתינוק ( זה בא באריזה של 5 וזה מאוד נחוץ לפחות לדעתי)
ו5 רגליות ( בא באריזת חמישייה)
את האוברול והרגלית את מלבישה מתחת לאוברול שמעל.. או בתור התחלה בגלל החום רק את האוברול ( חזיה) והרגלית
אותי הם ממש שימשו
-
תודה! אנחנו נקנה מה שצריך רק אני לא רוצה להכניס הביתה לפני...
בטח יציעו לנו גם בשילב, לא?
-
חחחח בשילב ידחפו לך מלא דברים שגם לא תצטרכי..
רק תשימי לב שהאוברול ( חזיה) שעל הגוף הוא עם טיקטקים ומתלבש מהידיים ולא שמלבישים דרך הראש כי זה לא נוח..
-
תודה
-
אני עשיתי הזמנה מביג בייבי, את רוב הדברים לקחתי לפני הלידה לבית של אמא שלי וכשילדתי גיסתי כיבסה הכול והביאה לי ואת המיטה והשמדה קיבלתי יום אחרי לבית
-
לדעתי האישית שילב סתם יקרנים ואת כל מה שיציעו לך בשילב את יכולה לקנות בהרבה יותר זול בחנויות אחרות...
לדוגמא מוצצים, ד"ר בייבי, בייביז וכו'...
כל דבר שקנינו בחנות אחת במחיר מסוים, בשילב הדבר הזה עלה לפעמים פי 2 ופי 3...
-
תודה, בגלל זה שאלתי גם לגבי מוצצים
-
עשינו השוואה בין המקומות.
וכנראה שנלך למוצצים.
[/url
-
אני אישית את הדברים הגדולם ממלצה לקחת מבייבי לאב
וכל המוצרים- השלמות כמו חתולי טטרה וכאלה מד"ר בייבי
שילב באמת סתם יקרים וכשבדקתי במוצצים החבילה הכוללת יצאה יותר יקרה מבייבי לאב.
נ.ב: את יכולה לבצע הזמנה והכל ישמרו לך בחנות, חבל להיות בלחץ ברגע האחרון
[URL=http://www.glittertextlive.com]
-
בלידה הקודמת הזמנתי הכל במוצצים וכשילדתי אז בעלי התקשר לחנות והביאו לנו הכל וכשחזרתי אז סידרתי הכל כי אף אחד גם לא עזר לי ובעלי לא רצה להתערב כדי שאסדר איך שנוח לי. בגדים אמא שלי קנתה וכיבסה והביאה אחרי הלידה.
הפעם קנינו השלמות גם במוצצים וכבר הבאנו כי גם ככה יש כמעט הכל בבית . אז אני בשבועות הקרובים אכבס הכל . ממש לא כיף לבוא מבית חולים ולהתחיל להתעסק בסידור וכביסות.
אני מרוצה ממוצצים, יחס טוב..הכל זול יחסית לסופרפארם ושילב בטוח יקרים בהרבה.
לגבי בגדים - אוברולים שיהיו עם תיקתקים לאורך כל האוברול, ואם זה חליפות אז עם חולצות מעטפת ולא כאלה שמתלבשות מהראש .
-
פרחונית, אל תדאגי. המיטה תהיה אצלנו בחדר
ועל בעלי אני סומכת שיתקתק עיניינים
שלי, אך ביג בייבי? היית מרוצה?
איך השירות? איך המוצרים עצמם? מחירים?