מישהי מבינה בפירוש חלומות?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואו חלמתי שני חלומות הזויים ביותר אחד אחרי השני ודווקא לא בלילה אלא בבוקר בין 8 ל 9 כשליעד נרדם שוב..
    החלום הראשון היה שאני גרה איפשהו בחו"ל בוילה ענקית עם כמה קומות ויש לי אפילו עובדת ניקיון בבית.. ואז ערב אחד אני ובעלי עושים מסיבה ובאים המווון אנשים, מגיעים אנשים מהארץ שלמדו איתי בשכבה בקיצור - מפוצץ.
    באיזשהו שלב אנחנו יוצאים לאנשהו אני בעלי וחבר שלו ואז כשאנחנו חוזרים אני נכנסת לבית ורואה את כללל האנשים שבאו אבל כולם פשוט שוכבים מסודרים על הספות הענקיות והמפוארות - מתים!!!
2 תגובות
עמוד 1
  • אני קראתי בכמה מקומות שאם חולמים על מוות זה סימן לאריכות ימים

• טלי, אני מאמינה שמה שחולמים זה פשוט עיבוד של מחשבות. את מודאגת בגלל כל מיני דברים ואז זה מתבטא בחלום, על כל המוזרויות שבו.
    אני בטוחה שאם תחשבי טוב תמצאי סיבות לרוב האלמנטים בחלום.

למשל: אולי דיברתם על בית או ראיתם סרט ועברה לך מחשבה בראש: "אם היה לי בית כזה הייתי עושה מסיבות ומזמינה את כולם", עובדה שזה בחו"ל, אז סביר שהבאת את זה מסרט/סדרה.
    לגבי רעידת האדמה - באמת הייתה רעידת אדמה לא מזמן, אולי זה בא משם, והפחד לא להצליח לחלץ את ליעד הוא נורמלי. כאמא את חרדה לבטחון הילד שלך וישר חושבת: "ואם זו הייתי אני ברעידת אדמה הזאת, איך הייתי נוהגת?", ובחלום הביטוי לפחד שלך לא להצליח להגן על ליעד.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה