מה אתן הייתן עושות? 2 שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שתי שאלות לי אליכן בנות יקרות..........
    יש לי מישי בעבודה שהיא חדשה, נכנסה לפני חודש... רווקה בת 20 מתלהבת כזו
    בקיצור
    זה נראה משומה היא ממש נידלקה עליי/ על הבטן הריון שלי, אולי כי חנכתי אותה שהיא נכנסה, אין לי מושג למה (אני בעבודה הזו כבר שנתיים)
    לפני איזה שבוע כל הסרט התחיל. היינו בבוקר בעבודה ודיברנו על איזה נושא לא זוכרת. אז היא שאלה אותי - "הוא זז?" (העובר) אז אמרתי לה "לא כרגע... נראה לי הוא ישן". אז היא החליטה שהוא צריך להיות ער!!!! ונגעה לי בבטן כזה וצחקקה (עדין, לא חלילה חזק)
    אמרתי, טוב נו.. נעביר
12 תגובות
עמוד 1
  • לבחורה - לוקחת אותה הצידה וברוגע מסבירה לה שזה לא נעים ושתפסיק (תשתמשי במילים שלך)
    לאמא - מראש! אם את לא רוצה שהיא תפגע אז מראש בשקט ובשלווה באישי ולא בזמן כאבים ולחץ בחדר לידה כשאין שקט ופרטיות.

בהצלחה

• אז ככה בנוגע לשאלה הראשונה הייתי פונה אלימה בגישה טובה ואומרת לה מאמי זה שלב בהריון שכל דבר קטן מציק לי במיוחד שזה קשור לבטן אז אני אשמח אם תפסיקי או שפשוט בזמן שהיא נוגעת תגידי אייה והיא תגיד לך מה זה כאב?? או משהו בסגנון אז תגידי שהיית אצל רופא והוא ביקש כמה שפחות לגעת בבטן כי היא מאוד רגישה וזאת יכולה להיות הסיבה שזה כאב שהיא נגעה ואז היא תפסיק. בנוגע לשאלה השנייה זה קצת יותר מורכב כי הן רגישות אבל הייתי יושבת איתה בשיחה הכי כנה ופתוחה על החיים ועל המוות בהצלחה מאמי ודרך אגב מכל הנגיעות בבטן רצוי שתשימי עליייךךךךך חמסה ;-) 
  • בא לי לעשות העתק הדבק על התגובה של לורו'ש..בדיוק מה שהייתי עושה
  • לשאלה הראשונה : היא לא מבינה מה זה הריון ומה אנחנו מרגישות כי היא צעירה ועדיין לא עברה את זה. פעם הבאה שתדברי איתה תגידי לה ש : רציתי לדבר איתך על משהו. אל תעלבי אבל אני לא אוהבת כשנוגעים לי בבטן אז הייתי רוצה שתפסיקי .

לשאלה השניה : תגידי לה עכשיו אבל בעדינות. שאת לא מרגישה בנוח שיראו אותך בסיטואציה כזו ושלא תעלב אבל היית רוצה שבשלב הלחיצות תיהי רק עם המיילדת ושזה חשוב לך.
  • א. תעיפי אותה מהבטן או תתחיליל לגעת בה..אם יש לה שכל היא תבין לבד כמה זה כיף להפוך לפינת ליטוף של מישו.....

ב. בזמן הלידה ב"ה תגיעי להחלטות...
  • אני פשוט לא מבינה איך זה יכול להיות שיש אנשים שנוגעים באנשים אחרים ככה זה הורג אותי
    תתארו לכן שאתן הולכות ברחוב
    פתאום בא אליכן מישו ונוגע לכן בבטן! או אפילו בן דוד, גיס, מישו קרוב/רחוק כזה....
    לא יאומן
  • את יודעת מה מלמדים היום ?

"הגוף הזה הוא שלי,הגוף הזה הוא המקדש הפרטי שלי,אל תיגעו בי בלי רשותי"...
  • היי, לגבי השאלה הראשונה - הייתי קודם כל מתעניינת אצל הבחורה הזו בשיא הנחמדות מה הקטע שלה, סתם בצחוק כאילו, כי להתעצבן את תמיד תספיקי. תראי מה תשובתה - אם זה משהו תמים או שזה מטפשות טבעית
  • חח הרגת אותי.. "כמו לילדה קטנה"...
    טוב אני אתפוס אותה לסיגריה (כשהיא מעשנת) ואסביר לה את הדברים ברוגע.
    אני חושבת שהיא עושה את זה פשוט כי היא לא חושבת שזה מפריע ... שזה מצחיק...
    נו טוב! יש גם אנשים ברמה הזו.....

• לגבי המישהי הזאת...
    אותי זה לא מעצבן שמלטפים לי את הבטן-פשוט אני מתעלמת.
    אני בטוחה שהיא לא עושה את זה מרוע

• אניי כ"כ מבנה אותך לגבי הלגעת בבטן

חברה שלי בכל פעם נוגעת כאילו זה שלה

ממש מציק- לא אוהבת שנוגעים וזה כל הזמן בא ממנה בהפתעה- אוףףףףףףףףףף

ולגבי האמא והבעל- ]שוט תגידי שאת מעדיפה לבד וזהו, הם יבינו אותך

בהצלחה
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• לבחורה, כל פעם שהיא מתקרבת אליך ובאה לגעת בך פשוט תזוזי עד שהיא תבין ואם היא לא תבין אז פשוט תקחי אותה הצידה ותגידי לה
    ואמא שלך, אני אישית אומרת הכל בפנים, פשוט תסבירי לה בעדינות שאת צריכה את השקט שלך, אבל לדעתי אל תגידי לה לפני כי קחי בחשבון שיש מצב שתתחרטי, אני למשל לא רציתי אף אחד שיהיה איתי ואז בלידה עצמה כן רציתי שבעלי ישאר איתי אז לכי תדעי מה יהיה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה