סקר שמות:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סתם כי זה מעניין..

1. למה קוראים לכן איך שקוראים לכן? או.. מאיזו סיבה ההורים שלכן קראו לכן ככה?
    2. למה קראתם לילדים שלהם איך שקראתם להם?..

20 תגובות
עמוד 1
  • קוראים לי נטשה סתם כי אבא שלי אהב את השם
  • עונה גם.. קראו לי טלי כי אמא שלי אהבה את הרעיון של הגשם הראשון של אחרי הלילה - טל, ולהפוך את הטל הזה לשלה.. טלי
  • 1. אני קרויה על שם סבתא רבה שלי
    2. כי אהבתי את השמות האלו
  • 1. ההורים שלי אהבו את השם
    2. כי אני ובעלי חשבנו כל אחד בנפרד על השם הזה... וזה לא שם שכיח כך שזו היתה סיבה ראשונה
    סיבה שניה כי אהבנו
    סיבה שלישית כי לסבתא רבא שלי ז"ל קראו אנה, וזה מזכיר גם אותה.
  • ההורים שלי קראו לי שירן אין סיבה מיוחדת כנראה אהבו, אני לעומת זאת לא כזה אהבתי את השם שלי אז לפני 4 שנים הוספתי את השם שירה ומאז כולם קוראים לי כך....יהונתן זה שם שתמיד ממש ממש ממש אהבתי! וידעתי שאם יהיה לי בן אקרא לו כך

• כשנולדתי היה לי שם אחר ששיניתי כשעליתי לארץ... כמו שאומרים "משנה שם - משנה מזל". לא רק בגלל זה שיניתי, אבל בגדול כי רציתי חיים חדשים, בארץ חדשה, תחת שם חדש. בשמי הקודם אמא קראה לי כי כנראה לא היה לה יותר מדי דמיון...

אמנם ילדתי עוד לא קיבלה את שמה, אלא רק כשתיוולד, אבל חלמתי חלום על השם הזה ואני מאמינה שזה גורלה. יש בו גם משמעות עבורי - אני מאחלת לה את כל המשמעות של השם הזה...
  • מיטל - מי טל של שלוש לפנות בוקר השעה בה נולדתי- איזה פיגור חחחח

תמר- כי אהבתי וזה שם מושלם בעיניי והוא פרי שיש לו המשכיות וגם מתוק.
    אני כפרהההההההה

• אה, ולמה שיניתי למה ששיניתח (אם כבר אז כבר
  • אז ככה אמא שלי מצ׳ילה לכן כשנולדתם היא בחרה לי שם ספרדי גרנדיוזי (כזה של טלנובלות) אחרי שהתגיירתי שיניתי את השם ללאה כי.... ככה! אני אוהבת את השם.
    ולגבי הפיצפון שבבטן.. יש איזה שם שאני רוצה אבל בעלי ממש נגד אוף הגבריםהאלהלאמביניםכלום.
  • קראו לי נופר כי ההוריםש לי ממש אהבו את השם..
    הם התלבטו בין נופר לאבישג

• מאז שאמא שלי הייתה בת 14 היא ידעה איך היא תקרא לבת שלהץ ככה שלא היו הפתעות.
    גם אני, בדיוק כמו אמא שלי, ידעתי שהילד הראשון שלי יהיה דניאל, בלי קשר בן או בת.
    על השם השני לא יכולנו להחליט ורק כשהניחו אותו עלי, החלטתי שאיתי זה השם שמתאים לו. שם עדין לתינוק פיצפון ועדין.

• נקראתי על שם סבתא הגדולה שלי. אומרים שהיא היתה אישה טובת לב ועדינה, אז אמא שלי נורא רצתה שאקרא על שמה.

ואני אוהבת שמות תנ"כיים... אין לי בעיה עם שמות של 'פעם', כ"כ רציתי שם מסוים, אבל בעלי לא אהב, אז פתאום החלטנו על איילה. לא יודעת מאיפה זה נחת עלינו.

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • 1. השם שלי נבחר פשוט בגלל שאמא שלי שמעה את השם במהלך ההיריון ואהבה...
    2. השיקולים לבחירת השם של היורש

• ההורים שלי קראו לי טניה על שם של סבתא שלי ז"ל.

אני מאוד אהבתי את השם אוריה ומאוד התחברתי לשם, ובעלי הלך להתייעץ עם הרב והוא אישר את השם
  • סיון - בגלל השיר. אמא שלי ואחותה התאומות היו מעריצות של יגאל בשן - אחותה היתה בהריון קודם ורצתה לקרוא ככה אם תהיה ילדה. אבל בא בן. לאמא שלי נולדה ילדה (אני) והיא ביקשה אישור מאחותה לגנוב את השם, וככה קוראים לי סיון - ואני מטורפת על השם שלי

• קוראים לי שמרית כי כל שמות המשפחה מתחילים באות ש׳... וההורים שלי אהבו את השם שגם היה לא כל כך נפוץ.

ארבל נקראה כך כי זה השם הכי יפה ששמעתי בחיים!!! גם משהו ישראלי, צליל נעים ולא מאד נפוץ.
  • אצלנו במשפחה האחים קראו לאחים הבאים אחריהם. אחי הגדול בחר לי אני בחרתי לאחי הבינוני והוא לאחינו הקטן. עופר מיכל שחר ותומר..

להדס קראנו כך מתוך חלום שחלמתי בשבוע 10 עוד לפני שידעתי שזאת בת! סיפרתי לבעלי בבוקר ושנינו התלהבנו!

• 1. לשני ההורים שלי יש שם מאוד ארוך, שניהם קיצרו לעצמם שהיו נערים לכן הם רצו לקרוא לי בשם קצר.
    2. לבן שלי חיפשנו שם מיוחד שלא שומעים הרבה ובעלי הוסיף את השם השני שמתחבר אל השם הראשון ומעצים אותו.
    3. לבת שלי קראנו בשם שאהבנו וזה גם התחבר לתאריך שהיא נולדה ויש לה שם שני על שם סבתא שלי האהובה.

זה קצת מוזר כי לא כתבתי את השמות עצמם אבל אני מעדיפה לא להחשף.

]
  • ההורים שלי קרטו לי עדי כי רצו תכשיט בבית
    ולעידו קראנו כך כי אני ממש אוהבת את השם, היה לי התלבטות בין 3 שמות ושהוא נולד השם פשוט התאים לו
    זה היה השם המועדף עליי ועל בעלי מחודש 4

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה