CMV - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בשבוע 7, רופאת הנשים שלי נתנה לי הפנייה למרפאת זיהום ל-CMV
    הייעוץ רק בעוד שבוע, אשמח אם תוכל קצת להרגיע כי מה שרשום פה באתר ממש מלחיץ...

הערכים שהתקבלו: iGg חיובי (ערך של 227) iGm חיובי ,
    Avidity 49.3

לפי מה שרשום פה באתר מעל 45 זה אומר שהמחלה הייתה לפני למעלה משלושה חודשים, אם כך יש מה לדאוג?

לשם מה היעוץ שהופנתי אליו? איך הוא יוכל לסייע? הם רק יתנו לי מספרים וסטטיסטיקות?

תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ייעוץ CMV הוא עניין מורכב, ואת מספקת נתונים חלקיים בלבד.
    על פניו נראה שאין מקום לדאגה, אך הייעוץ ייתן לך מידע רב וחשוב, אין מקום לזלזל בו.
    בוודאי אי אפשר לתת ייעוץ רציני וומלא רק על סמך הנתונים שאת מספקת, מספרים אם חשובים ואני מניח שאת רוצה לדעת האם הסיכון לעובר שלך הוא 0 או יותר.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה