צריכה עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    הבן שליהתחיל לישון לילה שלם, הוא ישן מ9.39-10 עד 4 ולפעמים אפילו כמעט עד 6 בבוקר
    הלילה זו הייתה פעם ראשונה שהוא ישן כמעט עד 6 , וסיימתי להניק אותו ב 8.30 בערב
    קמתי לקראת 5 עם גודש נוראי ונורא התלבטתי מה לעשות לבסוף שאבתי 250 מל ושתבינו הרגשתי שיש עוד אבל השארתי כי ידעתי שהוא יתעורר עוד מעט
    עכשיו אני לא כל כך יודעת מה לעשות מצד אחד להעיר אותו ולהרגיל אותו לקום לאכול בשעה מסוימת איני רוצה, הבנתי שהם הופכים את זה להרגל בעתיד מצד שני כבר הייתה לי חסימה הבצינוריות ודלקת ואני מפחדת שהיא תחזור

מה אתן ממליצות?
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
5 תגובות
עמוד 1
  • בגדול הגוף אמור "להבין" ובלילה הוא יושן (טפו טפו טפו) ולא זקוק לחלב.
    אבל בגלל ההיסטוריה שלך, אולי היתי מנסה לשאוב לפני השינה שלך?
  • זה מה שחשבתי אבל זה לא מעגל אינסופי? מצד אחד אני חושבת לנסות כמה ימים אולי הגוף יבין מצד שני אני מפחדת
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אין ל המלצות, רק רציתי להגיד:

איזההההה כיףףףףף לךךךךךך!!!
  • כדאי לך לשאוב כדי להקל על הגודש אבל לא לשאוב עד הסוף, כלומר להקל אבל לא לרוקן לגמרי, לא להגיע למצב שתוך כדי שאיבה את מתמלאת שוב. לשאוב קצת וברגע שאת מרגישה שאין "עומס" והשד רך יותר אז להפסיק. כך את מקל על עצמך אך הגוף לא מתרוקן וממהר להתמלא שוב. תוך יומיים שלושה (מקווה בשבילך שהוא ימשיך כך...) הגוף יבין שאין צורך להתמלא בשעה הזאת.
  • תשאבי לפני השינה...
    ובבוקר כשאת קמה, והוא עדיין ישן - במידה ושניהם מלאים תשאבי צד אחד את הכל ומהצד השני תרוקני מעט, כדי שיוקל לך, עד שיקום, ותניקי אותו מהצד ששאבת מעט.

או שבבוקר תשאבי את שני הצדדים, ותשאירי לו בקבוק כשיקום, את השאר תקפיאי, אם ירצה עוד אחרי הבקבוק, תניקי אותו.

ככה הגוף שלך יתרגל לשעות...

אל תעירי אותו, גם שלי היה ישן כמעט 11 שעות, וזה מה שעשיתי.
    זה משתנה כל פעם, גם שעות השינה שלו, פתאום יש קפיצה בגדילה...אז גם הכמויות בהנקה משתנות וגם השעות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה