שלום לכולם-הצטרפתי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היייי
    הצטרפתי ממש עכשיו...אני בשבוע 11 וסובלת מבחילות נוראיות. לפעמים זה מגיע להקאה ואז בכלל הולך לי כל היום כי אני לא מסוגלת לאכול אחרי זה. בכלל אני לא יוצאת הרבה מהבית, הבחילות והעייפות מכניעים אותי אני בתת משקל עוד לפני ההריון ובחודש האחרון ירדתי עוד 3 קילו
    אני מודאגת עד שיגיע התור לרופא שבוע הבא..
13 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה ובשעה טובה
    שיהיה קל תקין ומשעמם

• היי ברוכה הבאה
  • ברוכה הבאה
  • ברוכה הבאה
    שיהיה הריון תקין וקל

לי בבחילות עזרו מים קפואים עם לימון סחוט
  • ברוכה הבאה

• ברוכה הבאה
  • ברוכה הבאה

• ברוכה הבאה!
    כן הבחילות והעייפות בהתחלה בהחלט גומרים עליך
    אבל אחכ זה משתפר!

• אני שתיתי אחרי ארוחה קפסולה של שורש זנגוויל...של חברת סולגר. קרקרים, ארוחות קטנות, מים עם לימון. תרגישי טוב..יהיה בסדר . ושיהיה לך בהצלחה והריון תקין
  • ברוכה הבאה!!!
    גם לי היו בחילות והקאות כל יום וברוך ה' לקראת החודש הרביעי ירד משמעותית, העיקר שתשתי הרבה, לי עזר גם לאכול קורנפלקס מסוכרים (כמו פרוסטיס או שוגי) ממש הוריד לי את הבחילות!!!!!!

רותי
  • ברוכים הבאים -

• ברוכה הבאה, תרגישי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ברוכה הבאה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה