אני בחופשת מחלה ו.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אחרי שביום חמישי הייתי שוב בבית חולים אחרי ההערכת משקל שהראתה שהעובר באחוזון 13 . בבית חולים הראה עוד יותר גרוע..אחוזון 9 ושוקל 1500 ואמור בשבוע שלי לפחות 2 קילו . שלחו אותי הביתה אבל פעמיים בשבוע אני צריכה לעשות מוניטורים כל שבוע וגם שבוע הבא ביום רביעי יש לי שוב הערכת משקל בקופת חולים ואני אהיה בשבוע 35 כבר..אני כל כך מקווה שזה שאני בחופשת מחלה עכשיו עד ה 10 לאוגוסט יעזור לי לנוח ואולי הוא יגדל. אני כל כך פוחדת כי בבית חולים הרופא אמר שהמטרה שישאר ברחם כמה שיותר אבל אם זה ירד מתחת לאחוזון 5 זה אומר שהשליה לא מספקת מספיק ממה שהוא צריך ואז ילדו אותי מוקדם...אני כל כך פוחדת ומקווה שזה לא יקרה
7 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש מקווה שהכל יסתדר
  • תנוחי הרבה ומקווה לשמוע רק בשורות טובות!!!!!!
  • גם אני מקווה שהכל יסתדר
  • כן אירה. הם עושים לי כל הזמן לבדוק זרימות ויוצא תקין.
  • ווואי בעז"ה יהיה בסדר

• לא אמרו לי שמנוחה תעזור אבל אני חושבת שאולי זה יעזור וגם אוכל בריא ונורמלי ולא הסנדוויצים שנאלצתי לאכול . אני מקווה שזה יעזור. שאלתי אותם ממה זה קורה והם אמרו שאין הסבר ושזה פשוט קורה ואין משהו שאני יכולה לעשות או לא לעשות כדי שיעזור.
  • מקפיצה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה