היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פירות זה ממש יקר.. וזה זר בשילוב שוקולד לא חושבת שפרחים לא מתאים לגבר, זה סה״כ משהו סמלי
שוב החבר של גיסתך????
שהיא תקנה לו מתנות!!!! מה יש לך את?!?!!!
תאחלי לו מזל טוב וזהו [/url
שלי, מרגישה צורך ככה חינכו אותי
הזמנו זר משוקולד
תעשי מה שאת מרגישה!
מה הוא מתערב???????????????
אני לא חושבת שהגזמנת זה ציון דרך שכיף לחגוג... לא נראה לי נוראי לבזבז מאה שקל על מחווה מאוד יפה....
תלןי מה טיב הקשר בינכם. לפי איך שאת מדברת או מתנהגת נשמע שהוא מאד חשוב לך אז ססבבה. באופן כללי - דעתי האישית היא שזה קצת מוגזם.... אבל כנראה שאתם מאד קרובים!
אנחנו לא קרובים, אבל הוא בחור נחמד הוא התאמץ והיה לו מאד קשה תקופה לא קצרה זה משהו סמלי לאות הערכה ולהצלחה בלימודים.. אם לאחי הייתה חברה, שהם היו ביחד כל כל הרבה זמן ובקשר רציני כמו שגיסתי וחבר שלה בטח שהיינו גם שולחים משהו... מה ההבדל? מה שהרגיז אותי שחמי התחיל להתנגד ולמחות בתוקף זאת כבר חוצפה! כל פעם שאנחנו רוצים לעשות משהו נחמד וסמלי הוא מסכל את זה הם חינכו את הילדים שלהם שלא חוגגים ימי הולדת עם מתנות ובקושי אומרים מזל טוב עצוב
איך בכלל חמך יודע עלהתוכניות שלכם? אתם מעדכנים אותו?
לא טוטי רצינו את הכתובת כי הם עברו לדירה חדשה
אה..חבל ששאלתם אותו הייתם שואלים את הגיסה...טוב לא משנה. יפה מצידכם
יפה מצדכם
גולי יפה מאוד מצדכם אל תקשיבי לאף אחד תעשי מה שנראה לך לנכון