היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אלוהים ישמור מה עברנו אחה"צ - רק עכשיו נכנסנו הביתה ואני עדיין שוקלת לקחת את הבנות להורים שלי. הסיפור אמנם ארוך אבל בהחלט משקף את המצב המאוד עגום במדינה שלנו.
מסיבה כלשהי החלטתי שלא מתחשק לי ללכת ללימודים היום, אז כמדי יום הלכתי לקחת את להב מהקיטנת/צהרון שלה וחזרנו הביתה , שם אמא שלי מחכה עם נועם.
ברגע שבאתי להיכנס לתוך הבניין חטפתי לתוך הפנים גל ריח של גז, אבל ממש ממש חזק וחריף, חטפתי סחרחורת מאוד חזקה. בלי לחשוב פעמיים הוריתי ללהב להתרחק והתקשרתי לאמא שלי שתיקח תיק ותצא מהבית.
באתי להתקשר למשטרה ואז התברר שכבר כמעט שעתיים קודם לכן דיירים שמו לב והתקשרו לחברת הגז שלא ראו לנכון למהר להגיע.
אבל אני יודעת דבר אחד - ריח של דליפת גז = משטרה = מכבי אש!!!
אז התקשרתי למשטרה ובמקביל לא הפסיקו כל הדיירים להתקשר לחברת גז שלכל אחד נתנו תשובה אחרת של עוד רבע שעה, עוד חצי שעה , הוא ממש עוד כמה דקות אצלכם וכו' וכו' וכו'...
דאגתי שכולם יצאו מהבתים, הרחקתי מהבניין, ובינתיים הגיעו השוטרים. 5 דקות אחריהם הגיעו גם מכבי האש.
גם הם הרחיקו את כולם מהבניין, וכמובן ישר אמרו לי ששיקול הדעת שלי היה הנכון ביותר, וזאת בדיוק הפעולה שצריך לבצע במקרים כאלו. על הדרך גם אמרתי להם שיש דירה אחת שפינו אותה ואולי במקרה משם מגיע הריח ולכן אף אחד לא עלה על זה עד שהריח לא החמיר והגיע לכל הבניין.
אז מכבי האש ישר ניתקו את זרם הגז לבניין ומהמשטרה לא הפסיקו להתקשר לחברת הגז שגם להם נתנו מיליון ואחד תשובות שונות ומשונות.
ואז 3 שעות אחרי הקריאה הראשונה נזכר לו טכנאי הגז להגיע. ואכן הנזילה מגיעה מהדירה הריקה בבניין, אז הוא ניתק להם את הגז.
והשוטרים עוד צריכים להתחנן לחברת גז שתיתן להם את הטלפון של בעלי הדירה.
בקיצור (חחחחחחחח טוב שנזכרתי לקצר) השוטרים התקשרו לבעל הדירה וחייבו אותו להגיע במיידי לדירה - וכך היה. במקביל נתנו לנו הוראה לחכות 3 שעות (מ-6 בערב) ואם הריח מחמיר או אין הטבה/חולף, להתקשר במיידי שוב למשטרה.
אז אמנם הגז מנותק אבל עד עכשיו עדיין יש ריח - בתוך הבית הריח לא נכנס (בגלל זה אמא שלי לא הרגישה את הריח) אבל אני לא יודעת מה לגבי אדי הגז והרעלים, האם זה לא נכנס לבית?
ועוד שאלה, רוב הזמן אני הייתי עם המשטרה ומכבי האש, אני עם סחרחורות מאוד חזקות, אני מנסה להיזכר מה אמורים לעשות במקרים כאלה וכמעט בטוחה שפעם אמרו לי לשתות חלב, האם זה נכון? האם אני זוכרת נכון?
אוף מה לעשות????
10 תגובות
עמוד 1
אני לא מתמצאת בזה אבל מה שבטוח...אל תדליקי סיגריה... תרגישי טוב
יו איזה סרט!
כל הכבוד על התושיה!!!!!!!!
מדינה מסריחה צריך להתחנן כדי שיגיעו... בעעעע
אני בשוק!!!!!!!!!!
וואוו אמאלה.. איזה פחד! כל הכבוד על היוזמה להוציא את כולם מהבניין!
אין לי מושג מה עושים במצב כזה. אני הייתי נשארת לישון אצל מישהו אחר ללילה הזה ...
יואו איזה מלחיץ!!! גם לנו זה קרה לפני כמה חודשים, היה ריח נוראי של גז בבניין, התקשרנו לחברת גז והם הגיעו די מהר ואכן הייתה דליפה...באמת צריך לשים לב לדברים האלה, כל הכבוד לך!
וואו! כל הכבוד על התושייה! חצופים החברת גז הזו
כן חלב מנטרל רעלים שווה לשתות כוס חלב וכדאי אולי להתייעץ עם רופא כל הכבוד לך
לגבי הסחרחורת - אכן ההמלצה היא לשתות קודם כל חלב. אבל אם זה לא עובר עדיף להתקשר ו/או להגיע למוקד... תשמרו על עצמכם
בסוף הריח התפוגג לו לאט לאט שתיתי חלב וכך גם הסחרחורות עברו להן
אוף זה היה ממש ממש ממששששששששש סיוט!!!!
זה כל כך מסוכן - והיום אני עוד יותר זועמת שחברת הגז היקרה העיזה להתעסק עם החיים שלנו
ווואי סיוני אני בהלם - כל הכבוד לך על התושיה אני באמת מצדיע לך תודה לאל שזה נגמר בסוף טוב