היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הכנסתי את אוראלי למשפחתון בגיל 4 חודשים - ומהרגע הראשון לא הייתי שקטה לגבי המטפלת שלו
11 תגובות
עמוד 1
אם הוא לא חוזר אליה שנה הבאה אז תשתקי. אבל אם הוא יהיה אצלה שנה הבאה אז תגידי לה בנעימים מה שמפריע לך. וחוזר אליך עם קקי??????
את משאירה אותו גם לשנה הבאה אצלה? אם לא אז לא הייתי אומרת.. כי תכלס היית צריכה להגיד במהלך השנה. כל פעם שנועה הייתה או מלוכלכת או כל דבר הייתי אומרת לגננת....
וואי, הרגשה חרא... אבל תכלס- חבל שלא אמרת כלום במהלך השנה... עכשיו זה לא יעזור... תלמדי מהטעויות- אין ילד עם קקי כשיוצאים מהגן. התיישב במכונית ועשה? סבבה. אבל קקי בגן- מחליפים!
בגן הבא יהיה יותר טוב
לא הוא לא יהיה אצלה שנה הבאה - תודה לאל כן אני מטומטמת שלא דברתי אבל אני מסוג האנשים שלא נעים להם לדבר שיבליגו שישתקו כמו פרייארים כזו אני
כל מה שקשור לילדה שלי לא אשתוק בחיים... וככה גם תתנהגי בגן החדש ב״ה.. אני לא תוקפת אבל אומרת את זה ככה שירגישו אשמות!
אני חושבת שכדאי שתלמדי מזה ובגן הבא תעירי כשצריך. הם ממש לא אמורים להחזיר לך ילד עם קקי! כמה שזה לא נעים לפעמים להעיר תזכרי שאת משלמת להם המון כסף כדיי שיטפלו בצורה הטובה ביותר במלאך שלך וזאת חובתם.
גם אני חושבת שעכשיו כבר אין טעם להגיד לה משהו אבל בגן הבא תהיי ערנית ותעמדי על שלך כשזה נוגע לילדים שלנו אנחנו היחידים שיכולים להגן עליהם...
אין כבר טעם להגיד משהו. אבל בגן הבא אם משהו לא בסדר מבחינתך אז תשאלי למה זה ככה ותגידי ואל תתביישי,גם לי יש אופי שאין לי אומץ לפעמים להגיד משהו או מתביישת אבל כשזה קשור לילד אז אני אומרת כל מה שמפריע.
בכל מה שקשור לילד צריך להיות לביאות!!!!! אם משהו לא בסדר חייבים להגיב/להוציא מהמסגרת.... ילד עם קקי לא יוצא מהגן, קודם מחליפים ואחר כך לוקחים אותו ההורים.... זה חומציות, ממש לא טוב לתוסיקוני שלהם
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
אין טעם להעיר עכשיו... אבל בגן הבא, לא להבליג!!! אם מפריע לך משהו, תגידי לאחראית.
ביום האחרון כבר לא הייתי מעירה אלה בנקודת זמן אמיתי.