היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1. אני מעוניינת לקנות כדור פזיו איפה אפשר להשיג כזה? והאם יש לכן מושג באיזה גודל משתמשים בהתעמלות נשים הרות? ראיתי שיש כמה גדלים...
2. הרופאה שלי המליצה לי להתחיל לקחת אומגה 3 להריון, ויטמין C וויטמין D. ראיתי בסופר פארם שמחיר לצנצנת אחת של אומגה 9 חודשים עולה 160 ש"ח ל60 טבליות.
31 תגובות
עמוד 1
למה לא פרנטל? אני לא זוכרת מה המחיר שאנחנו קנינו את האומגה, אבל כן זה הגיוני וחשוב כדורים מאיכות טובה, אל תתפשרי על זה אומגה 3 חשובה גם לך וגם לעובר.
שמריתו'ש יש לי כדור פיזיו, את רוצה שאני אתן לך את לאחרי הלידה?? אין לנו בו שימוש כרגע! על השאר אני לא יודעת
התכוונתי לכתוב - עד*** לאחרי הלידה :)
איזו חתימה מדהימה, תתחדשי!!!
לגבי השאלות, הבנות ענו לך... אני כבר לא מעודכנת
אף אחת לא שמה לב לרמז
פרנטל בקופ"ח עולה גרושים!
ייישששש!!!!!!
תודה ליהייייי
אבל מה הרמז???
לגבי שתי השאלות - אני לא יודעת אני הייתי משתמשת בפרנטל+ ברזל
ולגבי החתימה-- תתחדשי!!!! ויכול להיות שיש לך בן
חחחחחחחחחחחחח חתימה מהממת
בוקר טוב
אני לא משלמת בכלל על פרנטל כי אני עובדת של קופ"ח אז זה לא בגלל המחיר, הרופאה שלי אמרה לי שאין שם מספיק. או במילים שלה "פרנטל זה דרעק, שמים לך שתי טיפות מכל ויטמין כאילו שזה יעשה משהו"....
ותודה קרן,
מוזר הרופא שלי אמר שאין תחליף לפרנטל
מה פתאום , משוגעת!!1 תקחי אותו בחינם!!! מעכשיו ועד לאחרי שתלדי! אם תרצי אותו אח"כ גם אז תשאירי אותו כבר אצלך
הרמז היה שהוספתי חתימה אחרי הרבה מאד זמן התגברתי על החרדות
חחחחחחחח!!!!!!!!!!
שימרית אני לרגע חשבתי את זאתי עם התאומים
יש לך תאומים
ושימרית - הרגשתי שהוספת החתימות היא כנראה סימן שאת מרגישה יותר בטוחה עם ההריון, פחות חרדה.
תאומים?? לי???? לא לא לא... אני בהיסטריה מלדאוג לעובר אחד אז....... למען בריאותי הנפשית עדיף לי להביא אותם אחד אחד
כפרונה מהממת מושלמת שכמוך.... תתחדשי על החתימה המהממת!!!!!
לגבי כדור הפיזיו-
"חשוב לקנות כדור פיזיולוגי שיתאים ספציפית אליכם. קיים היום מגוון רחב של כדורים וחשוב להתאים את הכדור למי שישתמש בו, בייחוד מבחינת משקל וגובה. לאישה בגובה ממוצע של 1.70 יתאים כדור פיזיו בקוטר של 65 ס"מ. אם האישה נמוכה בהרבה מהממוצע, אפשר להשתמש בכדור של 55 ס"מ ולאישה גבוהה במיוחד ישנם כדורים בקוטר 75 ס"מ." (http://www.karusela.co.il/posts/katavot/69/307-%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%99%D7%96%D7%99%D7%95)
לי יש את ה65 (כי אני 1.70) והיה לי מאוד נוח עליו במהלך ההריון
יוליה, תודה על ההסבר המפורט
בדיוק ביום ראשון היתה כתבה בחדשות שבבית מרקחת הרבה יותר זול, מסופר פארם.
פרנטל עולה בבית מרקחת בסביבות ה- 30 ש"ח.
כדור פיזיו יש באלוף הספורט
אירה כמה הוא עולה אצלכם?
את צריכה את הבניוני נראה לי 65 אם אני לא טועה..... ויש לך הנחת סורוקה....
חחח... אירהה... דברי איתי בסכומים... חחח... כמה זה עולה לי?
שמריתתתתתתתתתתתתת נוווו חחח אני אתן לך אותו בחינם!! קניתי מחברה טובה ממש מזמן וכרגע אין לי שימוש בו בכלל
טלי, תודה יקירתי אולי אקח לך עד שאקנה פשוט אני רוצה שיהיה לי משלי. שמעתי שזה טוב גם לתינוקות עם גזים....
היי ,
גלבי הכדור פיזיו אני ממש לא יודעת לסייע לך . אך לגבי הויטמינים. כמו שהבנות אמרו למה לא פרנטל ? אלה אם את צריכה חיזוק ספציפי בויטמינים אלה לאחר שאת כבר לוקחת פרנטל וכן המחירים לא זולים