סקר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בלי יותר מדי התפלספויות - באיזה שעה הילדים שלכם קמים סופית בבוקר?!
    הייתכןןןןןןןןןן שאני היחידה שהבן שלה קם בשעה 5-6 בבוקר????????

13 תגובות
עמוד 1
  • לי כידוע אין כל כך לילה

• קודם כל ארשום 5555555555 חמסה!
    ב-8 ולפעמיים גם ב9....

• בין 7 וחצי ל8.
    ואחרי שעה של החלפת חיתול, בקבוק וקצת משחק היא חוזרת לישון.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• קם בין6-7 וחוזר לישון שוב שעתיים אחרי שקם לעוד שעה פלוס פלוס..אבל...בלילה קם לא מעט לכמה דק

• טלי כשיש מיסגרת זה כבר משהו אחר לגמרי
    אני ובעלי מעירים את הילדים בגן לבוקר

• אוראלי שלי קם ב6

• 6 יכול ליהיות
    בדכ 7...
    8 נדיר אבל קיים...
  • באמת כשיש מסגרת זה בבוקר 7, לפעמים מושך עד 7 וחמישה.
    בשבת, כשלא קמים מוקדם - השבת קם ב (555555555555555555555 שום בצל ) 9וחצי בבוקר!
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • בין 6 ל8
  • אצלי הילדים עשו תיאום בכדי להרוויח זמן איכות אישי. כל אחד מתעורר בשעה אחרת ומפריע בדרך כלשהי- העיקר להעיר אותנו ואח"כ חוזר לישון, אח"כ האח השני ואח"כ האח האחר- כך שלפעמים אני שוכחת לילה מהו. מעניין מה יהיה עם ארבעה חברה- ואם זה הצליח לי החודש אז בעוד תשעה חודשים אני לא אשן בכלל

• אורי מתעוררת ראשונה בשעה 6.... דניאל ושי למרות שגדולים כבר ולמרות שאנחנו בחופש... מתעוררים בשש וחצי....אפילו אם הולכים לישון בעשר בערב.... ואני קמה בבוקר ככה

• אריאל - בסביבות 9
    אביגיל - בסביבות 7
  • תלוי מתי הוא הולך לישון
    בדר"כ בין 8 ל- 8 וחצי
    בערך
    אבל הוא ישן רק ב- 11:30- 12:00
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה