אני רותחתתתתת מעצביםםם!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה מפגרים אפשר להיות כמה?!!?!?!?!!?
    היום יש יומולדת לאמא שלי, ותכננו כבר מזמן לחגוג ביום כיף כל המשפחה המורחבת. כולם לקחו חופש וכו'.
    הבוקר בעלי מתעורר ומתארגן לכמה סידורים קטנים לפני היום כיף (שמתחיל ב12).
    פתאום מצלצל הטלפון- אמא שלו. מה קרה- אבא שלו לא מרגיש טוב, צריך לפנות אותו למיון.
    זה משהו בקטנה, אבל בגלל שזה התחיל מהלילה ולא מפסיק הוא רוצה ללכת לבדוק את זה במיון. סבבה, מותר לו. והלוואי שזה כלום כמובן.
    בעלי שומע את זה וישר נלחץ. הוא מאוד דואג לאבא שלו ומפחד מהרגע הזה ש...

קצת רקע: לחמי יש רישיון, לחמותי לא. במצב של חמי שהוא לא מרגיש טוב אין מצב שינהג. סבבה, מקובל וברור.

אז בעלי יצא אליו להביא אותו למיון.
    עכשיו אני, עם החוש שלי ידעתייייי שחמותי היקרה בונה על בעלי בלבד שיעזור.
    אז מה חמותי הגאוןןןן יש לציין חשבה לעצמה?-
    שבעלי היקר ישב עם חמי כ----ל היום במיון, והגברת (היא אישתו לא בעלי!) תישאר לה בבית בנחת ולא תזיז כלום מהתכנונים שלה לאותו יום (לנקות ולנקות ולנקות).

ישר הרמתי טלפון ושאלתי אותה לתכנוניה. "לאאאאאא אני לא יכולה לבואאא"
    אח"כ היא הסבירה לי שאחד הנכדים נמצא אצלה בבית (ממש בעיה להחזיר אותו הביתה או לא קרוא לאמא שתבוא לקחת אותו

20 תגובות
עמוד 1
  • אין גבול לחוצפה ואנוכיות של אנשים....
    [/url
  • אוייייייייייי זה באמת נורא מעצבן!!! נראה לי שהיא צריכה איזה כאפת ניעור ולהתעורר על החיים שלה במהירות
  • עכשיו היא התקשרה אליי בוכה
    הסבירה לי שהיא נלחצה מהכל ובעלה (שגם הוא לא חכם במיוחד) אמר לה "את לא דואגת לי, מה את רוצה שאני ימות?! לא איכפת לך ממני" וכו'.
    אז אמא של הנכד תבוא להיות עם חמי במיון, ואם ח"ו יאשפזו אותו האמא תחזור לקחת את הנכד וחמותי תיסע.
    היא אמרה לי "כואב לי על בעלך כי הוא כל הזמן מתכנן תיכנונים וזה מתבטל ומגיע לו לצאת" כשהיא בכתה כאב לי, אבל וואלה תחשבי על זה לפני שאת מעבידה אותו בגינה כמו חמור

• אני ממש מבינה אותך נכון שזה לא קורה אצלי בדיוק ככה אבל זה קורה בצורות אחרות למשל אני גרה אצל חמותי וחוץ ממני יש 3 כלות ורק לנו יש אוטו וכל הזמן כולם לוקחים לנו את האוטו כל הזמןןןן ומה הכי מעצבן שבעלי צריך לשים דלק והם ילכו לעניינים שלהם ויחזירו לי את האוטו שהוא כבר בוכההה שישימו לו דלק וכל הזמן שצריכים משהו מבקשים מבעלי כל דבר כי בעלי כשהוא היה רווק הוא היה פראייר!!!כל דבר כן בטח עכשיו וזה הנה לא מזמן בעלה של אחותו הייה בחול כמה חודשים בעלי היה אצלה כל היוםםם!!!חינך לה את הילדים הלך אחרי הילדים שלה ב 12 בלילה היא הקימה אותו מהמיטה כדי שייקח את חמותה לתחנת רכבת מה קשה להזמין מונית לא הבנתיי?????אין פשוט כמעט אותו במצב רק בדברים אחרים אחרכך בעלי צריך לבוא ב 7 בבוקר ממשמרת לילה של 13 שעות ומשם הוא צריך לסוע לבינימינה עם בעלה שזה ייקח איזה חמש שעות חוצפה או לא חוצפה????וברור שלאט לאט התחלתי לפקוח לו תעניים והוא כבר לא כמו שהוא היה ולפי דעתי גם את צריכה לעשות את זה עם כל הכבוד שזה ההורים שלו יש לו אישה משלו הוא כבר נשוי הוא לא רווק הם לא יכולים לבקש ממנו מה שבראש שלהם גם אני במקומך הייתי מאוד מתעצבנת!!!תעשי את זה לאט לאט ובחוכמה אל תראי לו את העצבים שלך תנסי להראות לו איך זה נראה מהצד מה שאני עשיתי ותאמיני לי עכשיו מפחדים לבקש מבעלי איזה טובה יודעת מה לא שאני קמצנית או משו אבל הם לא יודעים להעריך!!!!בעלי כל היום עושה בשבילם טובות והכל ואלי מתנהגים כאילו אני זבל אז סיפרתי לו הכל ואמרתי לו לא הבנתי אתה כל הזמן תעשה בשבילם ולאשתך ישתנו כבוד של כלב???אז הוא באמת התעצבן אמרתי לו מעל הכל אני צריכה להיות אחרכך זה כבר המשפחה לא בשביל זה התחתנו !!
  • מעיין- איך עשית את זה???
    הבעיה של בעלי שהוא ממש סוגד להורים שלו, כל דבר קטן שהם מבקשים הוא יעשה. ואם זה מפריע לנו אז שיפריע! למשל אני לא יודעת אם את דתיה, אבל כדי להמחיש את העניין: כשהבן מברך על הלחם בשבת הוא צריך לאכול קודם חתיכה מהלחם, אח"כ לתת להורים ואז לשאר הילדים. אבל כשהבן כבר נשוי הוא צריך לתת קודם לחם לאישתו ואח"כ להורים.
    אז בעלי לא עושה את זה!!! הוא נותן קודם לאבא שלו! מתוך כבוד אליו ומחשבה שאני יכולה לוותר על זה בשביל בעלי.

זה מסמל הכל... מבחינתו אני אישתו ואני צריכה לתמוך בו, כי אני תמיד אהיה שם בשבילו וההורים שלו לצערינו- לא...הזמן שלהם יותר מוגבל :/

ועכשיו אין מה לדבר עם בעלי, הוא בלחץ מטורף כי חמי יודע איך להלחיץ ולשחק על המצפון כמו שהוא עשה לחמותי. בעלי מאוד מפחד על ההורים שלו כמו שאמרתי... רק חבל שמתוך 3 אחים רק אנחנו תמיד 'זמינים' לעזור

• וואי איך אני מכירה את זה..
    בעלי הוא בכור ל13 אחים.. וההורים שלו ממש תלויים בו, והוא גם ממש ממש מכבד אותם והכל..
    אני קלטתי את הבעיה בתחילת הנישואים ופשוט התחפפנו מהאזור שלהם ואנחנו גרים רחוק. אחרי כמה ביקורים קשים ניצלתי את ההריון כתירוץ לא לסוע לשם.. 
    צריך לפעול בשקט בשקט בלי להעליב אף אחד.. זה ממש קשה קבלי המון
  • מאמי שולחת מלא

• תחכי נשמה לא עכשיו..אני טפטפתי לו לאט לאט אנחנו לא נשואים הרבה זמן שנה בסך הכל..אני לא אומרת לו שיישכח מההורים שלו כי הם את האמת כבר לא קשורים כאן אמא שלו מעדיפה לא להיות נטל עליינו ההפך נכון קורים דברים פה ושם אבל הם לא משמעותיים מה שכן זה הכלות אחותו ואחים שלו הם באמת עד לפני חודש היו ממש נטל!!כמו שסיפרתי לו אבל אני לאט לאט העברתי לו כל מה שעושים לו בצחוק לא בעצבים!!כי כשהייתי עושה את זה בעצבים הוא היה מתעצבן עליי אבל כשהייתי מעבירה לו את זה בצורה מעניינית כמו סיפור הוא היה נותן לי חיבוק נשיקה היה אומר לי מה אכפת לי מהם יש לי פה את העוצר הכי גדול הם לא מענייינים אותי!! תראי לפי דעתי בעלך צריך ללמוד להגיד לא!גם בעלי לא היה יודע להגיד לא אני ממש לא מדברת על היום שאבא שלו בבית חולים אבל למשל מה שאמרת על הגינה בחום הזה זה כבר ממש היסחפות!!!!תאמת חמותי לא היתה עושה דבר כזה כי היא בעצמה היתה מרחמת על הבן שלה היא ממש אוהבת אותו אני לא מבינה את חמותך איך היא יכלה לתת לבן שלה לעבוד ככה אז פעם הבאה שקורה דבר דומה לזה שבעלך ילמד או לתת תירוצים כמו שהיא עושה או להגיד לא אין מה לעשות הוא לא חמור עבודה אני לא יודעת אם יש לכן ילדים אבל נגיד ויהיה לכם עכשיו 3 ילדים חס וחלילה הילד לא ירגיש טוב מה הוא יעזוב אותך עם הילדים וילך לנקות לאמא שלו תגינה??ככה תגידי לו כשאנשים מתרגלים לטובות הם כבר מרגישים שאתה חייב להם זה מה שאני אומרת לבעלי ואחר כך כשאתה אומר להם לא על משו הם פתאום נהיים בהלם כאילו אתה חייב להם תחיים שלך זה מה שקרה עם אחות של בעלי !
    ובקשר ללחם בשבת אנחנו שומרים שבת כששתוים מהיין אז זה לפי הגיל אבל הלחם תאמת אני מקבלת ראשונה אולי כי אני יושבת ליידו אני לא יודעת אבל תמיד קיבלתי ראשונה ואת האמת עד עכשיו לא שמתי לב על זה אז מאמי על דברים כאלה שוליים אל תשימי לב שייתן כבוד להורים שלו העיקר שיגיד לך כמה הוא אוהב אותך וכמה את הכל בשבילו ואת במקום ראשון!!וכלום כבר לא יעניין אותך אני בטוחה
  • הבעיה היא שתמיד כשאני פותחת את הנושא של ההורים של בעלי איתו,
    הוא מיד מתחיל לכעוס. הוא משוכנע שאני לא סובלת אותם ורוצה רק להתרחק מהם.
    זה לא נכון, ברור שאני לא מסתדרת איתם זה לא סוד, אבל אני עדיין מרגישה אליהם חיבה כלשהי והם גם עוזרים לנו הרבה כלכלית אז אני מעריכה אותם.

אבל עם בעלי אי אפשר לדבר על זה. הוא פשוט יכעס עליי ואני אהיה אשמה. בשיחות הקודמות זה הוביל לפיצוץ ודברים כמו "אם את לא מסוגלת תגידי עכשיו" וכו'.
    ברור לגמרי שהם עומדים לפני בסדר העדיפויות שלו.

בקשר לרבנית- אני לגמרי לא ארגיש שלמה עם עצמי לפעול 'מאחורי הגב' של בעלי.
    אני כן אדבר איתו בעדינות אחרי שאבא שלו יחלים בע"ה, וגם על הלחם.. אבל להתחיל לעשות דברים ערמומיים וכו' לא יודעת :/

בקיצור נושא קשה- מצד אחד אני מרגישה דחויה בסדר העדיפויות, מצד שני אי אפשר להגיד כלום כי זה ההורים שלו-קודש קודשים...

• זה קרה גם לי פעם אחת אני ואמא שלו רבנו ולא רציתי לחזור לבית שלה כי היא אמרה לי לא לחזור יותר אז אמרתי לבעלי שאני לא יכולה להסתכל עלייה אז הוא אמר לי אז נתגרש
    ואיייייייי איך התעצבנתיי!!!במקום לנסות לסדר הוא אומר לי בואי נתגרש???אחרכך אמא שלי אמרה למה להתגרש?אז הוא עושה היא לא יכולה להסתכל על אמא שלי אז איך הם יחיו באותו בית?
    שלא תחשבי שזה בא לי בקלות!!שוב בין האחים לבין ההורים שי הבדל גדול וכמו שאמרתי לך לנו יש בעיה עם האחים והנשים שלהם לא עם ההורים
    לאט לאט הוא יבין שאת הכל בשבילו אל תדאגי
    גם אל תשכחי שההורים שלו גידלו אותו אלה ההורים שלו כאילו הוא היה חי איתם הם הביאו לו בית אוכל הכל את צריכה לדעת איך להעביר לו את הדברים ככה שהוא ייבבין כל גבר משהו אחר אני למדתי איך להעביר לבעלי את הדברים ככה שיבין את גם צריכה למצוא את הדרך ורק שתדע שלקח לי שנה עד שבאמת מצאתי את הדרך שלו!
    יהיה בסדר אל תתעצבני אני יודעת שזה קשה אבל תנסי להיות אופטימית ולהבין תמצב למרות שגם חמותך צריכה להבין
    נו אתם הולכים לאמא שלך או מה?
  • את כותבת בעלי בעלי בעלי בעלי....

לפני שהוא בעליך!!! הוא הבן שלהם!!!

אז בעלך תיכנן היום יום כיף. אבל מה לעשות שיש לו גם הורים ולא רק לך!
    איך את מצפה שהוא ילך ליום כיף של אימא שלך כאשר אבא שלו בבית חולים???!!!
    אני בהלם מהאגואיזם שיש בך!!
    http://tickers.baby-
    http://tickers.baby-gaga.com/p/dev330pf___.png
  • התכוונתי בדברים ערמומיים לחוכמה כזאת של נשים, הרי יש לה המון ידע וניסיון מכל מיני מקרים שהיא שומעת והיא פשוט תיעץ לך איך צריך לדבר, מילה נכונה פה מילה שם טריקים פסיכולוגיים כאלה... זה לא מאחורי הגב.
  • סליחה אבל אני חולקת עלייך עם כל הכבוד
    אם היה קורה דבר כזה אצלי חמותי בכלל לא היתה נותת לבן שלה ללכת אליו לבית חולים אם זה משהו קטן היא פשוט הייתה הולכת איתו או שולחת מישהו אחר נכון הבן שלהם אבל אם לא קראת עד הסוף מה שהיא רשמה הם ממש תוליים בבן שלהם וזה קצת מפריעה לבנות משפחה
  • AIKA ממש לא התכוונתי שלא ילך איתם הבנת הכל לא נכון
    התכוונתי שהיא יכולה לבקש מבעלי לדחות דברים בשביל זה אבל היא בעצמה לא תדחה ולא תתאמץ בשביל זה ותישאר בבית.
    על זה התעצבנתי, אני תומכת בבעלי הוא דואג והוא איתו בבי"ח ואני מנסה להרגיע אותו ולברר מה קורה
    ממש לא אמרתי לו שיחזור הביתה

אבל אם לחמותי לא חשוב לדחות את התוכניות שלה כדי לבוא לבית חולים
    כנראה שזה לא כזה חשוב
    אז למה היא מצפה מבעלי שידחה דברים והיא בעצמה לא דוחה?!

• את צודקת לכעוס, כי נראה שחמותך אישה אנוכית ומפונקת ולא מתנהגת כמו הורה ביחס לבעלך. הוא מקריב הכל בשבילה במקופם שזה יהיה להיפך.

אתם דתיים, נכון? אז תזכירי לו שעל פי היהדות מה שהוא עושה לא טוב כי יש את עניין הפסוק: "על כן יעזוב איש את אביו ואימו ודבק באישתו". זה ממש לא מה שקורה. בינתיים הוא מנסה לרצות אותם מתוך מחשבה שאת, בשונה מהם, תביני ותכילי את ההקרבות שהוא עושה למענם על חשבונך. את צריכה להבהיר לו שאמנם את נחמדה, אבל בכלל לא מסכימה להיות בשוליים בזמן שהוא מתרפס בפני ההורים שלו.

גם החלה בשבת זה עניין סימבולי. ככה הוא אומר להורים שלו: "קודם כל - אישתי!", וזה חשוב ביותר להפנמה שלהם את המקום החדש שלהם אצלו: גבוה, אבל לא יותר משניכם.

• ווואי תנסי לא לקחת ללב אם כמה שזה מעצבן....

• אוף חצופה
    בעלי הלך לבי"ח
    והיא הלכה לה לקניות

• חצופה, לא מבינה את האנשים האלה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • איזו אישה חצופה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה