צעד ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה הילד שלי עוד יומיים בן
    11 חודש הוא כבר הולך עכשיו השאלה היא עד עכשיו
    לא נתתי לו ללכת עם נעלי צעד ראשון ובגלל שזה מוזר לו
    הוא קצת מתקשה מה עושים???  
5 תגובות
עמוד 1
  • תני לו את הזמן לבסס את ההליכה ולהתייצב ורק אז תחפשי לו נעלי צעד ראשון
    כל האורטופדים ממליצים לתת לילד ללכת בהתחלה יחף או עם נעל עם סוליה סופר דקה וגמישה כדי לחזק את ההליכה ואת הקשת ברגל
  • זה מהעשיתי נתתי לו ללכת תקופה יחף עכשיו קנינו לו נעליים וזה מוזר לו כמה זמן זה לוקח? 
  • הוא יתרגל מהר, תשימו לו אותם כל יום לכמה דקות ותוך כמה ימים הוא כבר ישכח שהם על הרגליים שלו
    בבית אבל עדיין עדיף לתת לו ללכת עם נעליים עם סוליה דקה או יחף או עם גרביים
  • ברור שזה מוזר לו בהתחלה, אבל הוא יתרגל תוך כמה ימים. הגדול שלי בכה כמה ימים עד שהוא הסכים בכלל שננעל לו, שלא לדבר על ללכת עם הנעליים. (הקטנה שלי ישר הבינה את הפוטנציאל...ומאז, המקום האהוב עליה הוא ארון הנעליים. אח...כמה נחת).

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • מאמי אני לא מבינה בזה עדיין כל כך אבל איזה חמוד קושקווושששש שהוא כבר הולך חמסה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה