דימום קל וחד פעמי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני בת 33 אמא כבר לילד מקסים.
    רציתי לשאול משהו שקרה לי, קיבלתי במחזור ב11.7 מחזור סדיר מאד, ב1.8 היה לי דימום קל צבע אדום וחד פעמי.
    חייבת לציין שהרגשתי רגישות בגב התחתון יומיים לפני הדימום ומאז הדימום הרגישות בגב לא פסקה ויש גם רגישות בבטן התחתונה סוג של הרגשה לפני מחזור.
    הבנתי שזה יכול להיות שרשה, האם זה אומר שאני בהריון? פשוט בהריון הקודם לא הה לי שום דימום.
    ומתי אני יכולה כבר לעשות בדיקת הריון יש לי עוד שבוע עד המחזור שלי.
    תודה רבה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אפשר לעשות בדיקת הריון החל מיום איחור במחזור. אם כי חלק מן הקיטים רגישיות להריון עוד קודם לכן - לא כדאי להקדים, ולהתאפק עד שיש יום איחור במחזור.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה